Priza inteligenta se conecteaza la priza de perete veche, obișnuita, dar vine de obicei cu o aplicatie corespunzatoare, astfel incat sa puteti controla orice conectati la ea de la distanta. Conectati mufa inteligenta direct la o priza, apoi conectati orice dispozitiv la mufa inteligenta. Vei putea apoi sa controlezi orice dispozitiv pe care l-ai conectat chiar și atunci cand nu te afli in camera sau chiar in casa.

Utilizand o aplicatie, veti putea face lucruri precum oprirea lampii de podea a sufrageriei dvs. chiar și din oraș. Veti putea, de asemenea, sa porniti filtrul de cafea fara sa lasati confortul patului dvs. sau sa verificati daca aerul conditionat este pornit in timp ce sunteti inca la serviciu.

Cum alegi cea mai buna priza inteligenta?

Priza inteligenta - Conectivitate

Pentru a putea functiona priza inteligenta se conecteaza la reteaua Wi-Fi din casa, iar acest lucru face posibil ca tu sa o poti accesa și controla de la distanta, atata timp cat internetul din casa este functional, iar dispozitivul tau de control este conectat la internet.

Aspectul la care trebuie sa fii atent este compatibilitatea. Nu iti va folosi la nimic o priza inteligenta daca nu va fi compatibila cu dispozitivul tau. Așadar, inainte de cumparare verifica sistemele de operare (IOS, Android sau Windows) cu care este compatibila priza inteligenta.

Gosund SP111 este o priză inteligentă de 2300W cu mufă compatibila sistemelor UE. Prin intermediul aplicației, puteti controla iluminatul sau alte electrocasnice direct din aplicația de pe smartphone-ul tau. Poți descarca aplicația Smart Life (aplicația Tuya) gratuit pe Android și iOS. După conectarea produsului la rețeaua locală și adăugarea la aplicația noastră, puteți controla priza inteligenta de oriunde din lume unde aveți acces la internet. Produsul poate fi atribuit mai multor utilizatori prin aplicație, astfel încât toți membrii casei să poată controla dispozitivul.

Dispozitivul funcționează cu cele mai recente sisteme: IFTTT, Amazon Alexa și Google Home

Ce functii și caracteristici trebuie sa aiba priza inteligenta pentru a fi potrivita nevoilor tale?

Priza inteligenta - Controleaza-ti luminile, indiferent unde te afli

Iti aduci aminte de idea de a bate din plame pentru a aprinde/stinge luminile? Prizele inteligente sunt o versiune mult mai liniștita. Majoritatea plug-urilor inteligente au, de asemenea, functii de programare in aplicatia lor. Aceasta inseamna ca luminile tale se pot aprinde inainte de a ajunge acasa și se pot stinge la culcare. De asemenea, pot fi programate sa se aprinda la intamplare, in timp ce sunteti in vacanta pentru a micsora riscul de a fi furat. O alta idee excelenta este sa folositi fișe inteligente pentru a controla luminile de Craciun, așa ca nu trebuie sa ieșiti noaptea afara pentru a le conecta sau a le dezactiva.

Priza inteligenta - Evita pericolul de incendiu

Daca sunteti tipul de persoana care trebuie sa se grabeasca inapoi acasa, pentru ca ati lasat fierul de calcat in priza sau aparatul de indreptat parul, atunci cu siguranta aveti nevoie de prize inteligente in viata voastra. Conectati aparatele pe care uitati intotdeauna sa le dezactivati intr-un conector inteligent și il puteti opri de la distanta folosind telefonul. In acest fel, nu mai riscati niciodata sa va regasiti in situatiile expuse mai sus si nu mai e necesar sa va grabiti inapoi acasa.

Priza inteligenta - Schimba-ti diminetile

Cu adaugarea unui conector inteligent, puteti sa va incepeti altfel diminetile. Puteti transforma un aparat de cafea obișnuit intr-unul inteligent, care face cafeaua inainte ca voi sa va dati jos din pat, de exemplu. De asemenea, va puteti programa aparatele pentru par sa se incalzeasca, astfel incat sa fie gata atunci cand aveti nevoie de ele.

Priza inteligenta - Racoreste-te

Daca utilizati ventilatoare sau unitati AC pentru ferestre, probabil ca ati vrut de multe ori sa aveti posibilitatea de a gasi racoare in camera atunci cand ajungeti acasa. Adaugati un conector inteligent și puteti utiliza aplicatia sau comenzile vocale pentru a controla aerul conditionat din casa dvs.

Priza inteligenta - Opriti risipa de energie

Multe prize inteligente pot monitoriza consumul de energie electrica și va pot trimite rapoarte cu privire la cat de mult se alimenteaza zilnic aparatele. Aceasta este o utilizare excelenta de unul singur, dar puteti utiliza, de asemenea, intrerupatoare inteligente pentru a opri „consumul de energie vampirala”.

Aceasta se intampla cand un aparat pare a fi oprit, dar este de fapt in așteptare, folosind energie in zadar. Singura modalitate de a opri consumul de energie in așteptare este prin deconectarea aparatului sau oprirea alimentarii cu fir a cablului. Daca prizele sunt in zone greu accesibile, acest lucru poate fi dificil. Adaugarea unui conector inteligent la toate aceste aparate de alimentare cu energie poate face ca oprirea lor sa fie dezactivata - cu adevarat oprita - Unele dispozitive care sunt in așteptare sunt:

 • Televizoare

 • DVD sau Blu-Ray playere

 • DVR-uri

 • Console de jocuri

 • Imprimante

 • Difuzoare

 • Receptoare AV

 • Subwoofere

 • Casete de streaming set-top

 • Turnuri de computer și monitoare

 • Cabluri pentru laptop

 • Microundele

 • Aparate de cafea

Comments (0)

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.