Cu ajutorul acestor camere de supraveghere, vă puteți proteja cu ușurință proprietatea, fara ajutor extern. Aceste camere vă pot oferi cele mai bune vizualizări, au functii multiple cum ar fi cea de zoom atunci cand va intereseaza anumite detalii. Puteți verifica și compara mai multe camere de pe piața curentă în funcție de dorințele și bugetul dvs., astfel incat sa faceti cea mai buna alegere.

 

Cererea pentru acest tip de produse era considerabil mai mica in trecut, dar astăzi, acestea devin prima alegere a fiecărui utilizator datorita diverselor avantaje ale securității. Este esențial pentru cumpărători să ia în considerare câteva informatii sau puncte speciale înainte de a cumpăra camerele de securitate. Puteți verifica calitatea de zoom a camerelor, împreună cu funcționarea lor în diferite condiții meteorologice. Puteți verifica, de asemenea, vizualizarea la distanță a acestor camere de securitate pentru a lua cea mai buna decizie in concordanta cu nevoile dvs.

 

Citeste si: https://casatehnica.ro/blog-article/14/camera-supraveghere-interior-netatmo-welcome.html

 

Cum să selectați cele mai bune camere de supraveghere wireless?

 

Dacă sunteți confuz despre cum să alegeți cele mai bune camere de securitate wireless, următoarele puncte vă vor ajuta cu siguranță:

 

 • Calitatea megapixelului sau a zoom-ului: aceasta este una dintre principalele caracteristici pe care vi le vor oferi camerele de securitate “new age”. Calitatea zoom-ului vă poate ajuta să vizionați videoclipurile filmate de camera indifferent de distanța. Cele mai bune camere de securitate wireless vă vor oferi o calitate uimitoare a zoom-ului, redand imagini clare, in care detaliile sunt usor de vizualizat.

 

 • Rezistența la intemperii: puteți verifica caracteristicile impermeabile ale camerelor de securitate atunci când doriți să selectați cele mai bune camere de securitate disponibile. Calitatea excepțională a acestor camere de securitate wireless îi va ajuta pe utilizatori să le folosească în diverse condiții meteorologice.

 

 • Monitorizare: cumpărătorii trebuie să verifice funcțiile de monitorizare la distanță ale camerelor lor de securitate wireless dacă doresc să o cumpere pe cea mai bună. Cu ajutorul acestei caracteristici, distanta nu va impiedica sa monitorizati spatiul dorit.

 

 • Vederea pe timp de noapte: cele mai bune camere de securitate vă vor oferi imagini excepționale de noapte în diferite condiții de lumină. Trebuie sa verifici această funcție importantă a camerelor de securitate atunci când sunteti in procesul de selectie.

 

 

 

 • Probleme de instalare - proprietarii de case pot avea tendința de a trece cu vederea această zonă, orbiți de multiplele functii oferite si, in consecinta, de multiplele arii de utilizare. Aceasta este o greșeală, deoarece la final obtii un dispozitiv pe care nu il poti folosi sau unul care nu este optim pentru mediul pentru care a fost achizitionat

 

 

 • Mărimea și greutatea unității: il puteți monta în siguranță sub o streașină, peste o ușă sau pe un copac afară?

 

 • Putere. dispozitivul are o baterie pe care va trebui să o verificați și să o înlocuiți în mod regulat? Poate fi conectat la sursa de alimentare a casei, limitând unde poate fi amplasată camera? Se conectează la panouri solare, necesitând un mediu cu suficient soare? Sau este un dispozitiv cu mai multe sisteme de alimentare, aspect care crește totusi prețul și complexitatea unității?

 

 • Ușurință de instalare: il poti instala singur sau va necesita cheltuieli aditionale cu o echipa de profesionisti?

 

 • Unde merge feedul video? Aparatul foto stochează un card SD, pe care va trebui să îl stergeti manual pentru a transfera datele? Merge pe smartphone-ul dvs. sau conectat la servicii precum Dropbox? Pentru mai multa siguranta, doriți ca datele să fie copiate în mai multe locuri. Un alt aspect important este capacitatea arhivei in sine.. Dacă nu sunteți mulțumit de acest aspect, este posibil să puteți achiziționa spațiu suplimentar de stocare?

 

Te poate interesa si: https://casatehnica.ro/blog-article/8/10-motive-pentru-a-ti-transforma-casa-intr-un-smart-home.html

 

 

Caracteristici suplimentare

 

 

Anumite funcții suplimentare se pot adăuga funcționalității sistemului de securitate, creând acasa un mediu mult mai sigur. În funcție de caracteristică, acestea pot crește și prețul. Acesta este motivul pentru care trebuie să petreci ceva timp gândindu-te la ceea ce ai nevoie. Iată câteva caracteristici suplimentare relativ frecvente ale sistemului de camere:

 

 • Comunicatori bidirecționali. Acestia permit camerei de securitate sa redea simultan doua functii, permițându-vă să aruncați o privire asupra vizitatorilor de la ușă dar să le si vorbiți.

 

 • Integrare smartphone. Acest lucru vă permite să accesați fluxul video de la distanță, lumini flash, alarme de sunet, dezactivarea sistemelor declanșate și multe altele. Aceasta poate sau nu necesita un abonament la un serviciu, deci verificati in prealabil compatibilitatea cu Android, IOS și Windows, etc.

 

 • Alarma. Așadar, camera dvs. a detectat intrusi sau animale sălbatice Vrei să-i sperii? O alarma de 100+ decibeli ii va tine departe. Rețineți că aceste sirene pot încălca legile privind controlul zgomotului local, așa că verificați înainte de a face achiziția.

 

 • Lumini. Unele camere sunt dotate cu faruri de pornire provocate de mișcare, adăugând un nivel suplimentar de descurajare a intrusului și sporind funcționalitatea nocturnă a camerei.

 

 • Revizuirea celor mai importante momente din zi. Această caracteristică comprimă fluxul video de o zi întreagă într-o scurtă previzualizare (de obicei de 5 minute sau mai puțin), permițându-vă să aruncați o privire asupra activității din jurul casei dvs. într-un mod eficient.

 

 • Camere multiple. Necesare pentru a acoperi un spatiu mai vast.

 

 

 

Prin urmare, dacă va veti ghida dupa toate aceste puncte în timpul procesului de cumpărare a camerelor de securitate, veți face cu siguranta cea mai buna alegere.

 

Va prezentam mai jos, alegerea noastra pentru cea mai buna camera de supraveghere:

 

 

Camera de supraveghere exterior Netatmo

 

Detalii pe site : https://casatehnica.ro/product/2790/camera-de-supraveghere-exterior-netatmo.html

 

 

Caracteristici:

 

 • Monitorizare zi si noapte; detectie nocturna pana la 15m
 • Alerte live cand se intampla ceva
 • Detectie persoana, masina sau animal
 • Selectie zona specifica pentru alerte
 • Stocare video SD cu card de pana la 32GB (inclus card 8GB)
 • Senzor video 4MP; camp vizual 100o; Rezolutie pana la 1920x1080
 • Aplicatie proprie gratis
 • Proiector LED 12W
 • Dimensiuni mm: 50x200x110

 

Te previne de fiecare data cand cineva intra pe proprietatea ta

 

 

Singura camera inteligenta care poate sa faca diferenta intre oameni, animale sau masini cu protectie atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Pe timpul noptii poti monitoriza discret prin sistemul de infrarosu sau poti sa aprinzi lampa ori de cate ori ai nevoie. Camera de supraveghere pe exterior Netatmo este foarte usor de instalat putand sa inlocuiasca orice lampa de exterior existenta, fiind conceputa cu tehnologia HZO (o pelicula fina innovativa care acopera lampa) sa reziste la intemperii: ploaie, zapada, umezeala, praf sau mizerie.

 

 

Fii tot timpul in control

 

 

Urmareste in aplicatie live stream sau poti sa vezi evenimente trecute si sa descarci videourile favorite. Prin setarea "Zona inteligenta" se pot selecta zone specifice pentru care doresti alerte, astfel vei stii imediat cand cineva intra intr-o zona setata de tine.

 

 

Specificatii tehnice:

 • Design: Carcasa din aluminiu turnat. Plastic si sticla rezistente UV; rezistenta la apa IP66
 • Dimensiuni mm: 50 x 200 x 110
 • Conectivitate: Wireless WIFI 802.11 b/g/n
 • Camera: Senzor video 4K; Camp vizual 100o; Rezolutie 1920 x 1080
 • Proiector: LED 12W reglabil; Vedere nocturna IR - detectie pana la 15m
 • Stocare date: Card microSD pana la 32Gb
 • Necesita conexiune internet de mare viteza
 • Instalare intuitiva cu instructiuni de instalare detaliate

Comments (0)

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.