Cablu Jack-Jack Vention BAIHJ, de la...

Cablu Jack-Jack Vention BAIHJ, de la 3,5 mm la 6,5 mm, 5m, gri

2450036
in stoc
40,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Vention

Model: BAIHJ

Culoare: gri

Interfata: mufa de la 3,5 mm la 6,5 mm

Lungime: 5 m

 

Cablu jack Vention BAIHJ de la 3,5 mm la 6,5 mm 5 m, gri




Cablul jack Vention BAIHJ de la 3,5 mm la 6,5 mm este un cablu audio versatil conceput pentru o gama larga de dispozitive. Cu intrari universale, este ideal atat pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional. Combina materiale de cea mai inalta calitate si fidelitate audio excelenta pentru a oferi utilizatorilor o calitate audio impecabila. Indiferent de unde il conectati, acesta va oferi intotdeauna o compatibilitate excelenta si un sunet clar.





Vention/BAIHJ/1





Calitate excelenta




Cablul jack Vention BAIHJ este un produs premium care ofera o claritate audio exceptionala si o fidelitate ridicata, permitand cea mai autentica reproducere audio. Construit avand in vedere calitatea, cablul este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate pentru durabilitate si fiabilitate de lunga durata. Cu cablul Vention BAIHJ, fiecare sunet este neted, echilibrat si clar, rezultand o experienta auditiva superioara. Indiferent daca este folosit pentru muzica, filme sau inregistrari de studio, acest cablu ofera cel mai pur sunet posibil.





Vention/BAIHJ/2





Posibilitati multiple de conectare




Cablul BAIHJ are un grad ridicat de compatibilitate, oferind o solutie ideala pentru o varietate de dispozitive. Intrarea sa universala de 3,5 mm asigura o conexiune usoara la computere, laptopuri, telefoane, console si multe alte dispozitive multimedia. Pe de alta parte, cu intrarea sa de 6,5 mm, cablul se va conecta cu usurinta la difuzoare, mixere, chitare si alte echipamente audio de nivel profesional. Indiferent de nevoile tale, cablul Vention BAIHJ ofera conectivitate de neegalat, permitandu-ti sa te bucuri de orice sursa audio.





Vention/BAIHJ/3





100 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.