Camera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264,...
Camera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264,...

Camera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264, 1080p, alimentator inclus

2080182
in stoc
154,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Model: CAM Slim

Culoare alba

Intrare: 5V / 1A

Rezolutie maxima: 1080p

Numar de LED-uri cu infrarosu: 2

Versiunea de compresie video: H.264

Diafragma obiectivului: F2.3

Conexiune WiFi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Temperatura de functionare: -10°C pana la 40°C

Dimensiuni: 91 x 53 x 44,5 mm

Greutate: 195 g

 

Camera IP Sonoff S-CAM

Vrei sa-ti monitorizezi casa indiferent unde te afli? Camera IP Sonoff S-CAM vine in ajutor! Dispozitivul accepta audio bidirectional si functioneaza cu Amazon Alexa si asistentii vocali Google Assistant. Ofera videoclipuri HD clare de 1080p. De asemenea, va permite sa va conectati cu alte echipamente Sonoff. Inregistreaza videoclipuri de pana la 5 minute cand este detectata miscare. Va permite sa stocati imagini pe un card micro SD de pana la 256 GB sau in cloud-ul eWeLink. Veti gasi, de asemenea, un adaptor de alimentare Sonoff USB inclus.

4.jpg

Calitate excelenta a imaginii

Camera Sonoff ofera videoclipuri HD 1080p de inalta calitate. De asemenea, va functiona excelent dupa intuneric - are LED-uri IR care emit lumina infrarosie, care ofera imagini clare cu o raza de actiune de 10 m chiar si pe timp de noapte. Puteti urmari fara probleme ce se intampla in casa dvs. pe ecranul computerului, datorita protocolului RTSP.

1.jpg Detectare miscare

Cresteti securitatea in casa dvs. Folosind aplicatia, puteti specifica orele in care va suna alarma cand este detectata miscare. De asemenea, puteti conecta camera la alte dispozitive Sonoff si garantati o protectie si mai buna - atunci cand le conectati, inregistrarea va incepe la o anumita ora, cum ar fi atunci cand lumina este aprinsa! Mai mult, atunci cand camera detecteaza miscare, va inregistra un videoclip cu o durata maxima de 5 minute - nu vei mai pierde niciun eveniment, cat timp esti departe de apartamentul tau.

2.jpg

Control camera prin voce

Dispozitivul functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant, astfel incat sa il puteti controla convenabil cu vocea. Cu doar cateva cuvinte, poti verifica ce se intampla in camera copilului tau sau in garaj! In plus, camera are un difuzor si un microfon incorporate, care iti vor permite sa vorbesti liber cu cei dragi, chiar si atunci cand nu esti acasa!

Optiuni multiple de stocare pentru filmarea dvs

S-CAM este echipat cu un slot pentru un card de memorie micro SD cu o capacitate maxima de 256 GB. De asemenea, puteti salva in siguranta videoclipurile in cloud in aplicatia eWeLink - este disponibila o perioada de incercare gratuita de stocare de 30 de zile.

11.jpg 4

Metode de montare

Montati S-CAM oriunde doriti - instalarea lui nu ar trebui sa va provoace nicio problema! Il poti monta cu usurinta in pana la 4 moduri - cu suruburi, suport magnetic, autocolant sau trepied. Atasati-l de perete sau de usa din fata fara nicio problema - decizia este la latitudinea dvs.

6.jpg

Inclus:

aparat foto

adaptor (incarcator 2A)

Cablu de incarcare USB

autocolant pentru montarea camerei

manual de utilizare

8 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.