Camera cu acumulator Imou Cell Go,...
Camera cu acumulator Imou Cell Go,...
Camera cu acumulator Imou Cell Go,...
Camera cu acumulator Imou Cell Go,...
Camera cu acumulator Imou Cell Go,...
Camera cu acumulator Imou Cell Go,...

Camera cu acumulator Imou Cell Go, Tuya, 3Mp, card 4GB incorporat, IP65, 5000mAh, alb

2030020
in stoc
459,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Brand: Imou

Model: Imou: Cell Go

Culoare: Alb

Baterie: 5000mAh

Volumetrul sirenei: 90dB

Rezistenta: IP65

Greutate: 208,9g

Dimensiuni: 1,5 mm: 88 x 60 x 42mm

Consum de energie: <3.5W

Distanta de vizibilitate pe timp de noapte: 7m

Lentile: Lungime focala fixa, 2,8mm

Camp de vizibilitate: 98°(H), 54°(V), 121°(D)

Compresie video: H.265

Zoom digital: Da, 8x

Rezolutia camerei: 3MP

>.

 

Camera portabila cu baterii Imou Cell Go (alb).

Imou Cell Go este o camera portabila cu baterii care este potrivita atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior, datorita protectiei IP65. Dispozitivul este mic si usor de utilizat - poate fi folosit ca o camera de supraveghere, dar si ca o camera pentru inregistrarea unor momente selectate datorita functiei vlog a Cell Go. Cardul de memorie eMMC de 4 GB incorporat si cloud-ul, gratuit timp de un an, sunt locurile in care va puteti stoca inregistrarile. De asemenea, este o optiune de a le incarca direct pe telefon atunci cand va conectati la acesta. Aceasta functie este, de asemenea, deosebit de utila daca doriti sa instalati camera intr-un subsol sau intr-un alt loc fara acces la internet. Instalarea este instantanee si foarte simpla. Detectarea persoanelor cu ajutorul inteligentei artificiale se lauda cu o rata de succes de 99%, astfel incat puteti fi linistit in privinta celor dragi si a bunurilor dumneavoastra. In plus, camera are un microfon si un difuzor, precum si un schimbator de voce incorporat, in cazul in care doriti sa ramaneti anonim in fata celor cu care vorbiti.

. IMOU/IPC-B32P-V2/8

Facilitatea de instalare si utilizare

Cu gandul la usurinta de utilizare, Imou Cell Go este proiectat pentru ca instalarea sa fie instantanee si intuitiva. Camera are o baterie incorporata de 5000mAh, ceea ce o face sa functioneze stabil pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea, demn de remarcat este faptul ca camera poate fi conectata direct la telefon, permitandu-va sa trimiteti inregistrari chiar si in zone fara acoperire Wi-Fi.

. IMOU/IPC-B32P-V2/5

Optiuni de stocare si acces la inregistrari

Celul Imou Cell Go ofera mai multe optiuni de stocare a inregistrarilor, ceea ce sporeste versatilitatea acestuia. Puteti utiliza cardul de memorie eMMC de 4 GB incorporat sau cloud-ul, care este gratuit timp de un an. Aceste optiuni sunt deosebit de utile pentru cei care doresc sa se asigure ca datele lor sunt in siguranta. In plus, functia de transfer al inregistrarilor pe telefon atunci cand va conectati la acesta face extrem de usoara si convenabila accesarea materialelor salvate.

. IMOU/IPC-B32P-V2/9

Rezistenta si comunicare bidirectionala

Camera Imou Cell Go este certificata IP65, ceea ce o face ideala atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior. Poate functiona in conditii meteorologice dure, cum ar fi ploaia sau vantul, si este, de asemenea, rezistenta la praf. De asemenea, camera este echipata cu un microfon si un difuzor pentru comunicare bidirectionala. Daca sunteti preocupat de pastrarea anonimatului, puteti utiliza schimbatorul de voce incorporat. Cell Go poate functiona in 6 moduri diferite pentru a se potrivi perfect conditiilor. Mod: standard, de inalta performanta, economic, inregistrare continua, VLOG si mod personalizat

>. IMOU/IPC-B32P-V2/7

Setul include:

  • Camera x 1
  • Manual x 1
  • Cablu de alimentare x 1
  • Fasie x 1
  • Surub de expansiune x 3
  • Accesoriu magnetic x 1

4 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.