Camera de bord UTOUR C2M 4K
Camera de bord UTOUR C2M 4K
Camera de bord UTOUR C2M 4K

Camera de bord UTOUR C2M 4K

2350012
in stoc
1.150,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: UTOUR

Model: C2M

Codecuri video: H.265

Rezolutie: 4K nativ (2160p)

Camp vizual: 150°

Senzor de imagine: SONY IMX415

Diafragma: F1.75

Algoritm de imagine: WDR

Carduri de memorie compatibile: carduri TF Class10 cu o capacitate de 16-128 GB

Temperatura de functionare: de la -30°C la 75°C

Sistem de pozitionare: GPS / GLONASS / Galileo IMU giroscop de inalta precizie cu 6 axe

Dimensiuni camera C2M: 110 x 35 x 50 mm

Functii ADAS: Avertizare de monitorizare a avansului, Avertizare de coliziune frontala urbana, Avertizare Stop & Go, Avertizare de parasire a benzii de rulare, Avertizare de coliziune pentru pietoni, Avertizare de coliziune frontala, Afisare

 

Recorder video UTOUR C2M 4K




Aprovizionati-va cu video recorderul UTOUR C2M si conduceti in siguranta. Dispozitivul poate inregistra in 4K 2160p si ofera mai multe functii avansate de asistenta pentru sofer (ADAS). De asemenea, permite monitorizarea neintrerupta timp de 24 de ore - inclusiv in timpul parcarii (atunci cand este asociat cu un adaptor de alimentare disponibil pentru achizitionare separat). De asemenea, accepta inregistrarea video in bucla si inregistrarea automata de urgenta. In plus, puteti achizitiona o camera suplimentara din spate.




Utour/C2M/1 Grozav




Calitatea imaginii




Bucurati-va de o multime de detalii. Recorderul video accepta inregistrarea 4K si ofera o rezolutie de 3840x2160. De asemenea, se distinge printr-un camp vizual larg de 150° si un senzor SONY IMX415 Starlight Night Vision, asa ca va functiona excelent si dupa intuneric. Diafragma F1.75, 7 straturi de lentile de sticla sferica si 1 strat de filtru infrarosu sunt, de asemenea, responsabile pentru calitatea excelenta a imaginii.





Utour/C2M/7





Camera spate optionala 1080p




Inregistrati imagini nu numai din fata, ci si din spate a vehiculului. Acest lucru va va oferi dovezi utile in cazul unei coliziuni pe drum sau intr-o parcare. Camera din spate, disponibila separat, accepta rezolutia 1080p si ofera un camp vizual de 135°. De asemenea, ofera o deschidere F2.0 si se roteste la 360°. De asemenea, este foarte usor de instalat - doar atasati-l pe geamul din spate al vehiculului.




Utour/C2M/2 Conducator auto





Functii de asistenta




Recorderul video C2M va va ajuta sa conduceti mai sigur. Dispozitivul ofera o gama larga de functii ADAS - detecteaza pietonii si bicicletele, de exemplu, pentru a emite apoi mesaje vocale pentru a va avertiza cu privire la riscurile de coliziune. Cu ajutorul lui, vei evita si o coliziune cu un alt vehicul. Produsul recunoaste si linia benzii - daca sunteti aproape de a o traversa, va va anunta imediat. Un monitor este, de asemenea, disponibil pentru vanzare separata pentru a afisa conditiile curente ale drumului.





Utour/C2M/8 Chiar





Mai multe comoditati




Personalizati functionarea functiei de asistenta a soferului pentru a se potrivi nevoilor si experientei dvs. - C2M permite reglarea sensibilitatii in 4 trepte. Dispozitivul este echipat si cu un accelerometru - atunci cand detecteaza o coliziune, va incepe automat inregistrarea de urgenta si va salva videoclipul rezultat. In acest fel, nu trebuie sa va faceti griji ca pierdeti dovezi importante! In plus, camera accepta codecul H.265 si permite inregistrarea video in bucla.





Utour/C2M/5 Dovedit




Solutii




Procesorul incorporat cu NPU este responsabil pentru functionarea eficienta si fiabila a video recorderului. Nu va faceti griji cu privire la blocarea dispozitivului la temperaturi ridicate! C2M este, de asemenea, echipat cu un modul GPS, care inregistreaza date precum viteza si coordonatele geografice in timp real. Aceasta inseamna ca, daca este necesar, veti obtine cu usurinta informatii despre locul accidentului, care se pot dovedi utile atunci cand solicitati despagubiri.





Utour/C2M/1024-





Inregistrare ora




Aprovizionati cu un adaptor de alimentare disponibil separat pentru a obtine inregistrare video neintrerupta pana la 24 de ore pe zi. Cand este parcat, camera va inregistra video in modul time-lapse (1FPS). Acest lucru va economisi cu usurinta inregistrari mai lungi, ocupand mai putin spatiu pe cardul de memorie. In plus, atunci cand este detectata o coliziune, dispozitivul va incepe automat inregistrarea de urgenta - videoclipul rezultat va va permite, de exemplu, sa determinati partea vinovata si sa solicitati despagubiri.





Utour/C2M/3 Inteligent





Control




Instalati aplicatia dedicata UTOUR Go si obtineti mai multe optiuni. Cu acesta, puteti, de exemplu, sa verificati previzualizarea camerei in timp real, sa vizionati si sa descarcati inregistrari, sa schimbati setarile si sa instalati actualizari OTA. Recorderul video C2M accepta Wi-Fi de 5 GHz pentru o conexiune rapida si stabila. Dispozitivul accepta si controlul comenzilor vocale - cu doar cateva cuvinte, de exemplu, puteti face o fotografie sau puteti opri inregistrarea audio! Nota: comenzile vocale sunt disponibile numai in limba engleza.





Utour/C2M/4 In





Cutie

Camera C2M

Cablu de alimentare

Autocolant electrostatic x2

ranga mica

Manual de utilizare




Specificatii:



Marca: UTOUR

Model: C2M

Codecuri video: H.265

Rezolutie: 4K nativ (2160p)

Camp vizual: 150°

Senzor de imagine: SONY IMX415

Diafragma: F1.75

Algoritm de imagine: WDR

Carduri de memorie compatibile: carduri TF Class10 cu o capacitate de 16-128 GB

Temperatura de functionare: de la -30°C la 75°C

Sistem de pozitionare: GPS / GLONASS / Galileo IMU giroscop de inalta precizie cu 6 axe

Dimensiuni camera C2M: 110 x 35 x 50 mm

Functii ADAS: Avertizare de monitorizare a avansului, Avertizare de coliziune frontala urbana, Avertizare Stop & Go, Avertizare de parasire a benzii de rulare, Avertizare de coliziune pentru pietoni, Avertizare de coliziune frontala, Afisare dinamica 3D a starii drumului (numai cu monitor disponibil pentru vanzare separat)

Inregistrare fata si spate: Da, cu camera de retrovizoare (se vinde separat)

Monitorizare in timpul parcarii: (24 de ore pe zi) Da, cu adaptor de alimentare (vandut separat)

Aplicatie: UTOUR Go

UTOUR
23 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.