Camera de bord DDPAI Z50 GPS DUAL...
Camera de bord DDPAI Z50 GPS DUAL...

Camera de bord DDPAI Z50 GPS DUAL 4K@25fps + 1080p@25fps Wifi

2350014
Ultimele produse in stoc
1.048,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Producator: DDPAI

Model: Z50 GPS DUAL

Culoarea neagra

Dimensiuni: 82 x 62 x 31,15 mm (camera frontala)

Intrare: 5 V / 2 A

Obiectiv:

Fata: 7 lentile optice si 1 IR, camp vizual 140°, deschidere F1.75

Spate: 5 lentile optice, camp vizual 125°, deschidere F2.0 Matrix Sony IMX415

Senzor G: giroscop cu 3 axe incorporat, blocare de urgenta, sensibilitate reglabila prin aplicatie

Memorie: Compatibil cu carduri TF de pana la 128 GB, este acceptata inregistrarea in bucla

Wi-Fi: 2,4 GHz

Rezolutie:

Fata: 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

Spate: 1920x1080p

 

DDPAI Z50 GPS DUAL video recorder





Aveti grija de siguranta dvs. in timp ce calatoriti si echipati-va cu inregistrarea video DDPAI Z50 GPS DUAL. Dispozitivul inregistreaza videoclipuri la rezolutie 4K, iar tehnologia D2save va permite sa salvati inregistrarile in memoria flash NAND in cazul defectiunii cardului TF. Produsul are doua camere, astfel incat inregistreaza videoclipuri atat din fata, cat si din spate a vehiculului. In plus, foloseste tehnologia ADAS si un mod special de parcare, care se va ocupa de siguranta masinii 24 de ore din 24 (in acest scop trebuie achizitionat un adaptor de alimentare pentru kit de cablu). Z50 are si un modul GPS incorporat.





12.jpg





Calitate impresionanta a imaginii




Recorderul video DDPAI Z50 GPS DUAL ofera o calitate inalta a imaginii. Z50 foloseste un senzor SONY IMX415 si inregistreaza imagini la calitate 4K, asigurand o claritate excelenta chiar si in conditii dificile de iluminare. In plus, tehnologia de imagistica de ultima generatie Realcube combinata cu algoritmi avansati se traduce in detalii bogate si culori naturale si vii.





7.jpgDoua





Camere de luat vederi





Dispozitivul este echipat cu o camera frontala si spate, permitandu-i sa inregistreze simultan evenimente atat din fata, cat si din spate a masinii. Camera frontala ofera video 4K de inalta calitate, un camp vizual de 140° si ofera 3 rezolutii din care sa alegeti (2160P, 1600P si 1080P). Camera din spate capteaza videoclipuri 1080P, ofera un camp vizual de 125° si se roteste la 360°.





13.jpg Sigur





Stocarea inregistrarilor




Utilizarea tehnologiei D2save garanteaza siguranta materialului inregistrat indiferent de situatie. Cum functioneaza. In cazul unei defectiuni a cardului TF, inregistrarile vor fi stocate intr-o memorie flash NAND suplimentara si apoi transferate inapoi pe cardul TF de indata ce va aparea oportunitatea. Aceasta este o modalitate excelenta de a preveni pierderea imaginilor importante. Z50 accepta carduri TF de pana la 128 GB si permite inregistrarea in bucla.






4.jpg






Condensator profesional




Aparatul este echipat cu un condensator high-end, care, inlocuind bateria clasica, mareste siguranta de utilizare. Datorita acestuia, reportofonul poate functiona la temperaturi de la -15°C pana la 70°C. Mai mult, condensatorul permite inregistrarea ultimelor 3-4 secunde, chiar si atunci cand camera este oprita. Asa ca esti sigur ca nu vei pierde nimic important.





14.jpg Lua





Ai grija de masina ta




Z50 ofera, de asemenea, un mod de parcare care va garanta siguranta masinii dumneavoastra pana la 24 de ore pe zi. Cand vehiculul este parcat, camera inregistreaza in modul timelapse pentru a reda apoi videoclipul cu rata de cadre obisnuita. Daca exista riscul unei coliziuni in timpul parcarii, Z50 va va anunta imediat! Pentru a utiliza modul de parcare, achizitionati adaptorul de alimentare inteligent IPS (kit de cablu), care incarca constant camera, permite monitorizarea neintrerupta si protejeaza bateria vehiculului impotriva epuizarii.





2.jpg






Capabilitati suplimentare





Recorderul video este echipat cu un modul GPS, care colecteaza cu precizie date precum viteza vehiculului, traseul, locatia si timpul de condus. Atuul dispozitivului este, de asemenea, un afisaj usor de citit de 2,3 inchi, datorita caruia poti gestiona comod cele mai importante functii. Designul lui Z50 va permite sa-i reglati pozitia cu 35° si sa reglati unghiul de vizualizare cu 15°.






15.jpg DDPAI





AplicatieVrei mai mult?




Doar instalati aplicatia DDPAI gratuita, care va ofera acces la un editor video functional. Cu ajutorul acestuia, puteti edita usor si convenabil videoclipurile dvs., imbogatindu-le cu efecte speciale, filtre sau muzica. Puteti, de asemenea, sa vizionati inregistrarile prietenilor si sa le partajati inregistrarile. Wi-Fi-ul incorporat este, de asemenea, un plus - va permite sa descarcati si sa vizionati videoclipuri aproape in orice moment.






9.jpg






Inclus:



Video recorder Z50 + camera spate RC1

Incarcator auto x1

Cablu de alimentare x2

Manual de utilizare x2

Instrument de instalare Autocolante adezive 3M x2

Autocolante electrostatice x1




1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.