Camera de bord DDPAI Z50 4K@25fps
Camera de bord DDPAI Z50 4K@25fps

Camera de bord DDPAI Z50 4K@25fps

2350017
in stoc
770,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: DDPAI

Model: Z50

Culoarea neagra

Dimensiuni: 82 x 62 x 31,15 mm

Intrare: 5 V / 2 A

Lentile: 7 lentile optice si 1 IR, camp vizual de 140°, deschidere F1.75

Matrice: Sony IMX415

Senzor G: giroscop cu 3 axe incorporat, blocare de urgenta, sensibilitate reglabila prin aplicatie

Memorie: Compatibil cu carduri TF de pana la 128 GB, este acceptata inregistrarea in bucla

Wi-Fi 2,4 GHz

Rezolutie: 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

 

Camera de bord DDPAI Z50




Pastrati-va in siguranta in timp ce calatoriti si echipati-va cu camera de bord DDPAI Z50. Dispozitivul inregistreaza videoclipuri la rezolutie 4K, iar tehnologia D2save va permite sa salvati inregistrarile in memoria flash NAND in cazul defectiunii cardului TF. Produsul foloseste tehnologia ADAS si un mod special de parcare care va avea grija de siguranta masinii dvs. 24 de ore pe zi (va trebui sa achizitionati un adaptor de alimentare pentru kit de cablu).





7.jpg





Calitate impresionanta a imaginii





Camera de bord DDPAI Z50 ofera o calitate inalta a imaginii. Z50 foloseste un senzor SONY IMX415 si inregistreaza imagini la calitate 4K, asigurand o claritate excelenta chiar si in conditii dificile de iluminare. In plus, tehnologia de imagistica de ultima generatie Realcube combinata cu algoritmi avansati se traduce in detalii bogate si culori naturale si vii.





13.jpgSigur





Stocarea inregistrarilor





Utilizarea tehnologiei D2save garanteaza siguranta materialului inregistrat indiferent de situatie. Cum functioneaza. In cazul unei defectiuni a cardului TF, inregistrarile vor fi stocate intr-o memorie flash NAND suplimentara si apoi transferate inapoi pe cardul TF de indata ce va aparea oportunitatea. Aceasta este o modalitate excelenta de a preveni pierderea imaginilor importante. Z50 accepta carduri TF de pana la 128 GB si permite inregistrarea in bucla.





12.jpg






Condensator profesional






Aparatul este echipat cu un condensator high-end, care, inlocuind bateria clasica, mareste siguranta de utilizare. Datorita acesteia, camera de bord poate functiona la temperaturi de la -15°C pana la 70°C. Mai mult, condensatorul permite inregistrarea ultimelor 3-4 secunde, chiar si atunci cand camera este oprita. Asa ca esti sigur ca nu vei pierde nimic important.





9.jpg Lua






Ai grija de masina ta






Z50 ofera, de asemenea, un mod de parcare care va garanta siguranta masinii dumneavoastra pana la 24 de ore pe zi. Cand vehiculul este parcat, camera inregistreaza in modul timelapse pentru a reda apoi videoclipul cu rata de cadre obisnuita. Daca exista riscul unei coliziuni in timpul parcarii, Z50 va va anunta imediat! Pentru a utiliza modul de parcare, achizitionati adaptorul de alimentare inteligent IPS (kit hardwire), care incarca constant camera, permite monitorizarea neintrerupta si protejeaza bateria vehiculului impotriva epuizarii.






10.jpgDDPAI






App




Vreau mai mult? Doar instalati aplicatia DDPAI gratuita, care va ofera acces la un editor video functional. Cu ajutorul acestuia, puteti edita usor si convenabil videoclipurile dvs., imbogatindu-le cu efecte speciale, filtre sau muzica. Puteti, de asemenea, sa vizionati inregistrarile prietenilor si sa le partajati inregistrarile. Modulul Wi-Fi incorporat este, de asemenea, un plus - va permite sa descarcati si sa vizionati videoclipuri aproape in orice moment.





3.jpg





Inclus:



Camera de bord Z50

Incarcator auto x1

Cablu de alimentare x2

Manual de utilizare x2

Instrument de instalare x1

Autocolante adezive 3M x2

Autocolante electrostatice x1


18 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.