Camera de bord UTOUR C2L 1440P
Camera de bord UTOUR C2L 1440P
Camera de bord UTOUR C2L 1440P

Camera de bord UTOUR C2L 1440P

2350020
in stoc
630,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: UTOUR

Model: C2L

Procesor: Sigmastar SSC8629Q

Senzor: Galaxycore GC4653

Lentile: 6 grupuri de lentile de inalta rezolutie

Pixeli: 4MP

Rezolutie imagine: 2560x1440p / 1920x1080p (reglabil)

Rezolutie video: interpolare la 4K / 1440p / 1080p (reglabil)

Camp vizual: 135°

Diafragma: F1.5

Codecuri video: TS Stream / H.265

Rata de cadre: 30 FPS

Carduri de memorie compatibile: carduri TF Class10 cu capacitate de 16-128 GB

Port de alimentare: USB-C

Mod de alimentare: incarcator auto / cutie de sigurante (tipul de cutie de sigurante necesita cablu hardware optional)

Wi-Fi: 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/

 

Recorder video UTOUR C2L 1440P




Ai grija de siguranta ta pe drum. Recorderul video UTOUR C2L ofera o calitate inalta a imaginii 4K si un sistem avansat de asistenta pentru sofer (ADAS). Are, de asemenea, un modul GPS incorporat si permite monitorizarea 24 de ore - nu numai in timpul conducerii, ci si in timpul parcarii (in combinatie cu un adaptor de alimentare disponibil pentru vanzare separat). De asemenea, puteti cumpara o camera suplimentara pentru retrovizoare pentru a capta videoclipuri atat din fata, cat si din spate a vehiculului.





Utour/C2L/1 Inalt





Calitatea imaginii



Nu lasati niciun detaliu sa va scape. C2L este echipat cu un senzor Galaxycore 4MP si accepta rezolutie 4K (interpolare). In plus, procesorul de imagine incorporat elimina eficient zgomotul si vibratiile si va permite sa previzualizati filmarile in timp real. Produsul se distinge si printr-un camp vizual larg, iar datorita tehnologiei AI-WDR va functiona bine chiar si in conditii de lumina puternica. De remarcat sunt si cele 6 grupuri de obiective HD si diafragma F1.5, care asigura o calitate excelenta a imaginii chiar si pe timp de noapte.





Utour/C2L/7





Camera spate optionala





Inregistrati atat din fata, cat si din spate a vehiculului dumneavoastra. Disponibila pentru vanzare separat, camera din spate ofera o rezolutie de 1080p si un camp vizual de 135°. Cu ajutorul acestuia puteti obtine dovezi utile daca, de exemplu, cineva va invadeaza masina sau are loc o coliziune minora in timpul parcarii. Dispozitivul este foarte usor de instalat - doar atasati-l pe geamul din spate al vehiculului. De asemenea, este posibil sa il rotiti la 360°.





Utour/C2L/9 Conducator auto






Functii de asistenta





Bucurati-va de conducere in siguranta si evitati cu usurinta situatiile dificile de pe drum. Recorderul video C2L ofera 4 functii ADAS - Avertizare de coliziune frontala, Avertizare de monitorizare a avansului, Avertizare de coliziune frontala urbana si Avertizare Stop & GO. Datorita acestora, vei reduce riscul unui accident sau coliziuni si, de asemenea, vei mentine cu usurinta o distanta adecvata fata de alte vehicule. Dispozitivul detecteaza obiecte cu o precizie de pana la 99%, iar eficacitatea avertizarilor sale ajunge la 95%.






Utour/C2L/10






Adaptat nevoilor dvs





De asemenea, video recorder-ul va permite sa reglati sensibilitatea avertismentului in 4 etape, astfel incat sa puteti adapta functia ADAS nevoilor dumneavoastra. Optiunile disponibile includ Super High (ideal pentru incepatori), High (potrivit pentru incepatori), Medium (va functiona in majoritatea cazurilor) si Low (recomandat soferilor experimentati). In plus, C2L identifica cu usurinta multe tipuri de vehicule si accepta inregistrarea de urgenta, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca pierdeti dovezi importante.





Utour/C2L/2







Functionare fiabila si eficienta





Un procesor incorporat cu 2 nuclee cu NPU este responsabil pentru functionarea eficienta a video recorderului. Datorita acestuia, dispozitivul consuma mult mai putina energie si poate asigura o functionare fiabila chiar si la temperaturi ridicate (pana la 65°C) - nu va faceti griji ca se blocheaza pe vreme calda! Mizati pe solutii dovedite si obtineti o camera auto care nu va refuza sa va serveasca in cea mai putin adecvata situatie.





Utour/C2L/4 24-






Monitorizare ora





Inregistratorul video C2L va va permite sa aveti grija de siguranta vehiculului dumneavoastra chiar si 24 de ore pe zi. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati un adaptor de alimentare disponibil separat, care permite dispozitivului sa functioneze continuu - chiar si atunci cand masina este parcata. In timp ce este parcata, camera inregistreaza videoclipuri in modul Time Lapse, iar daca are loc o coliziune, inregistrarea de urgenta va incepe automat. Filmarile rezultate va vor ajuta sa determinati autorul accidentului!





Utour/C2L/8 Inteligent






Control





Obtineti mai multe optiuni si bucurati-va de controlul convenabil al video recorderului. Conectati-va telefonul la Wi-Fi al camerei si utilizati aplicatia dedicata UTOUR Go. Cu el puteti, de exemplu, sa descarcati filmari inregistrate si sa modificati setarile. C2L accepta si controlul vocal. Emiteti pur si simplu comanda corespunzatoare pentru a face o fotografie sau pentru a activa/dezactiva sunetul. Nu este nevoie sa apasati niciun buton sau sa ajungeti la smartphone-ul dvs.! Nota: comenzile vocale sunt disponibile numai in limba engleza.





Utour/C2L/3 Incorporat






GPS






Recorderul video este echipat si cu un modul GPS care monitorizeaza si afiseaza continuu informatii precum ora, viteza si coordonatele geografice (longitudine si latitudine). Aceasta inseamna ca, daca are loc un accident, puteti verifica cu usurinta locatia exacta a acestuia si puteti obtine date care va vor fi utile, de exemplu, atunci cand solicitati despagubiri.





Utour/C2L/5 In





In cutie:


Video recorder

Cablu de alimentare cu incarcator auto

ranga mica

Autocolant electrostatic x2 autocolant adeziv 3M

Manual de utilizare


Specificatii:



Marca: UTOUR

Model: C2L

Procesor: Sigmastar SSC8629Q

Senzor: Galaxycore GC4653

Lentile: 6 grupuri de lentile de inalta rezolutie

Pixeli: 4MP

Rezolutie imagine: 2560x1440p / 1920x1080p (reglabil)

Rezolutie video: interpolare la 4K / 1440p / 1080p (reglabil)

Camp vizual: 135°

Diafragma: F1.5

Codecuri video: TS Stream / H.265

Rata de cadre: 30 FPS

Carduri de memorie compatibile: carduri TF Class10 cu capacitate de 16-128 GB

Port de alimentare: USB-C

Mod de alimentare: incarcator auto / cutie de sigurante (tipul de cutie de sigurante necesita cablu hardware optional)

Wi-Fi: 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Temperatura de functionare: de la -20°C pana la 65°C

Sistem de pozitionare: GPS / Galileo / GLONASS IMU Giroscop cu 3 axe de inalta precizie

Functii ADAS: Avertizare de coliziune frontala, Avertizare Stop & Go, Avertizare de coliziune frontala urbana, Avertizare de monitorizare a avansului Inregistrare fata si spate Da, cu camera de retrovizoare (comercializata separat)

Monitorizare in timpul parcarii (24 de ore pe zi): Da, cu adaptor de alimentare (vandut separat)

Control vocal: da (comenzi numai in engleza)

Aplicatie: UTOUR Go

UTOUR
29 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.