Camera integrata Hikvision C6 Pro...
Camera integrata Hikvision C6 Pro...
Camera integrata Hikvision C6 Pro...

Camera integrata Hikvision C6 Pro 1600p/30fps

2290038
in stoc
578,99 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Hikvision

Model: AE-DC5313-C6PRO

Matrice: CMOS

Rezolutie inregistrare:

1600P / 30 de cadre pe secunda

1600P / 25 de cadre pe secunda

1440P / 30 de cadre pe secunda

1440P / 25 de cadre pe secunda

1080P / 60 de cadre pe secunda

1080P / 30 de cadre pe secunda

1080P / 25 de cadre pe secunda

Reglarea unghiului de vizualizare: Verticala: 135° Orizontala: 106°

Diafragma: F1.75

Afisaj: 3" (640 x 480)

Compresie video: H.265

Meniul OSD: Afiseaza ora, data etc.

Format imagine: JPEG

Compatibilitate carduri de memorie: Card SD (32GB-128GB)

Modul de comunicare: Senzor Wi-Fi Senzor G, GPS

Alimentare: USB 2.0

I

 

Recorder video Hikvision C6 Pro 1600p/30fps




Recorderul video este un accesoriu necesar pentru fiecare sofer. C6S ofera o calitate excelenta a imaginii la 1600p / 30 fps si puteti reda in mod convenabil toate inregistrarile inregistrate folosind aplicatia. Dispozitivul are incorporat un modul Wi-Fi, care este responsabil pentru o conexiune stabila si instantanee. Produsul foloseste, de asemenea, tehnologie avansata ADAS si salveaza automat inregistrarile atunci cand este detectata o coliziune. In plus, accepta carduri de memorie SD cu o capacitate maxima de 128 GB. Pastrati-va pe dumneavoastra si vehiculul in siguranta!





2.jpg




Inregistrare de inalta calitate zi si noapte




Bucurati-va de o calitate impresionanta a imaginii, indiferent de ora din zi. Dispozitivul va permite sa inregistrati in 1600p / 30 de cadre pe secunda datorita codecului avansat H.265, astfel incat sa nu ratati niciun detaliu! In plus, video recorderul asigura o calitate excelenta a inregistrarii chiar si dupa intuneric.





8.jpg





Conexiune Wi-Fi fiabila





Asocierea dispozitivelor este mai usoara decat credeti. Recorderul video este echipat cu un modul Wi-Fi, care este responsabil pentru o conexiune rapida si stabila. Asa ca il puteti conecta direct cu aplicatia si puteti viziona videoclipuri live pe smartphone-ul dvs. sau ajustati setarile in functie de nevoile dvs. Uitati de configuratiile complexe!





3.jpg





Inregistrare automata in timpul coliziunilor




Nu mai trebuie sa va faceti griji ca pierdeti materiale importante. Dispozitivul are un modul de senzor G incorporat care detecteaza in mod inteligent coliziunile sau impacturile puternice. Cand detecteaza o astfel de situatie, inregistreaza automat videoclipul si il face backup. Modul parcare este disponibil numai dupa conectarea cablului de alimentare (nu este inclus). Asa ca poti fi sigur ca toate cele mai importante filmari ale tale sunt in siguranta.





5.jpg




Chiar mai multe optiuni





Dar asta nu este tot ce are de oferit reportofonul C6S! Produsul accepta sistemul avansat ADAS, care va va spori siguranta pe drum - va informeaza despre limita de viteza sau schimbarea semafoarelor. De asemenea, accepta un modul GPS care afiseaza date de ruta sau viteza si este echipat cu un afisaj IPS mare de 3 inchi.




7.jpg




Control convenabil prin aplicatie





Instalati aplicatia HikDashcam si obtineti acces la toate functiile dispozitivului. Cu acesta, puteti reda confortabil inregistrari, puteti seta parametri si puteti vizualiza imaginea live. In plus, accepta recunoasterea vocii, astfel incat sa poti controla convenabil camera cu vocea - totul datorita microfonului incorporat. Este nevoie de o simpla comanda vocala pentru a porni sau opri inregistrarea. Nota: rapoartele sunt disponibile numai in limba engleza.





1.jpg





Instalare usoara





Instalarea unui video recorder Hikvision nu va fi o problema pentru dvs. Atasati-l la masina, conectati un card de memorie SD (maximum 128 GB) si dispozitivul se va porni automat de fiecare data cand porniti masina. Vedeti singur cat de usor este!





4.jpg

45 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.