Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...
Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...
Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...
Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...
Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...
Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full...

Camera de bord DDPAI Mini Pro, Full HD, senzor Gyro cu 3 axe

2350004
in stoc
2.677.524,99 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: DDPAI

Model: Mini Pro

Rezolutie: 2304x1296p

Lentile: 5 seturi de lentile optice HD 140°, deschidere F2.0

Stocare: card MicroSD de pana la 128G (peste clasa 10)

Senzor: Senzor giroscop cu 3 axe incorporat

Wi-Fi: 2,4 GHz

Dimensiuni: 32 x 87 mm

 

DDPAI Mini Pro Video Recorder




Simtiti-va mai in siguranta pe drum si faceti fotografii ale calatoriilor dvs. cu inregistrarea video DDPAI. Mini Pro dispune de un senzor de imagine CMOS de 1/2,9" si un obiectiv cu unghi larg de 140°. Dispozitivul garanteaza, de asemenea, rezolutie de 2305x1296, rezultand inregistrari clare si detaliate si din perspective diferite. In ciuda dimensiunilor sale compacte, accepta o serie de caracteristici avansate, cum ar fi inregistrarea in bucla, blocarea de urgenta in cazul unei coliziuni, precum si monitorizarea parcarii 24/7 (cu adaptor de alimentare disponibil pentru vanzare separat). Un condensator de inalta calitate este responsabil pentru functionarea fiabila. In plus, dispozitivul de vedere pe timp de noapte permite inregistrarea in conditii de lumina scazuta.O aplicatie dedicata permite accesul comod la materialul inregistrat.




DDPAI/MINI-PRO/3




Inregistrare fiabila din mers




Cu rezolutia UHD 1296P, DDPAI Mini Pro va va permite sa vedeti fiecare detaliu de pe drum. Recorderul video dispune de un senzor de imagine CMOS avansat de 1/2,9" si un obiectiv cu unghi larg de 140°. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la conditiile nefavorabile de iluminare - vederea pe timp de noapte combinata cu lentile optice HD si deschiderea F2.0 va vor permite sa obtineti inregistrari clare chiar si in intuneric. In plus, obiectivul se roteste la 330°, permitandu-va sa inregistrati atat interiorul masinii, cat si peisajele din afara ferestrei dvs.





DDPAI/MINI-PRO/1




Functie de blocare de urgenta




In caz de urgenta, functia de blocare de urgenta (blocare de urgenta) faciliteaza colectarea dovezilor. Cand senzorul de gravitatie incorporat detecteaza franarea brusca cauzata de o coliziune, video recorderul face automat fotografii si videoclipuri si le stocheaza intr-un spatiu separat pentru a preveni suprascrierea lor de inregistrarile de zi cu zi. Un senzor giroscop cu 3 axe permite suplimentar detectarea precisa a miscarii vehiculului, asigurand o acuratete si mai mare a informatiilor inregistrate.




DDPAI/MINI-PRO/7




Inregistrare in bucla




Nu pierdeti timpul stergand manual inregistrarile vechi. Cu functia de inregistrare in bucla, DDPAI Mini Pro asigura inregistrarea continua si stabila a filmului. Cand cardul de memorie SD atinge capacitatea maxima, video recorderul suprascrie automat cele mai vechi inregistrari, asigurandu-va ca aveti intotdeauna spatiu pentru a inregistra cele mai recente si mai importante momente de condus. Concentrati-va pe drum, in timp ce dispozitivul se ocupa singur de gestionarea eficienta a spatiului de stocare.




DDPAI/MINI-PRO/4




Modul santinela




Cand este parcat, DDPAI Mini Pro activeaza automat modul Sentry si incepe inregistrarea daca este detectata vreo coliziune. Chiar si atunci cand nu va aflati in apropierea vehiculului, video recorderul va ramane alert si va inregistra potentiale incidente. In acest fel, va veti bucura de control deplin asupra sigurantei vehiculului dumneavoastra, atat in timpul conducerii, cat si in timp ce stationati. Nota: va trebui sa achizitionati un adaptor de alimentare DDPAI (disponibil pentru achizitionare separat) pentru a utiliza aceasta functie.




DDPAI/MINI-PRO/8




Discretie datorita designului compact




Dimensiunile video recorder-ului sunt de doar 32 x 87 mm, astfel incat poate fi montat discret, fara a interfera cu campul vizual in timpul conducerii. Utilizarea unui suport integrat si a portului USB face ca intregul aspect sa arate placut din punct de vedere estetic, armonizandu-se perfect cu interiorul vehiculului. Acum va puteti bucura de protectie completa si puteti inregistra fara interferente!




DDPAI/MINI-PRO/2




Condensator de inalta performanta




Supercondensatorul video recorderului garanteaza o utilizare sigura si fiabila. Datorita acestuia, dispozitivul este rezistent la temperaturi extreme - atat inalte, cat si scazute. Produsul se distinge printr-o durata de viata mai lunga, ceea ce reduce impactul negativ asupra mediului. In plus, minimizeaza semnificativ riscurile asociate cu supraincalzirea dispozitivului, oferind astfel o siguranta suplimentara.




DDPAI/MINI-PRO/6




Mai multe posibilitati cu aplicatia




Obtineti posibilitatea de a edita si partaja in mod convenabil inregistrarile cu un singur clic, descarcand aplicatia DDPAI. Din acesta, puteti utiliza functii precum previzualizarea live, redarea si descarcarea inregistrarilor, precum si post-productia. In plus, veti putea partaja fotografiile si videoclipurile dvs. cu altii. Wi-Fi incorporat va permite sa descarcati si sa vizionati videoclipuri in orice moment.




DDPAI/MINI-PRO/5




Inclus:




  • DPPAI Mini Pro video recorder
  • Instrument de montare
  • Cablu de alimentare
  • Incarcator de masina
  • Autocolant 3M
  • Autocolante electrostatice
  • Manual de utilizare


20 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.