Kit cablu DDPAI pentru portul OBD
Kit cablu DDPAI pentru portul OBD

Kit cablu DDPAI pentru portul OBD

2350005
Ultimele produse in stoc
97,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: DDPAI

Model: DC001

Compatibilitate: camere auto Mini 5, Z40, Z50, N3 Pro etc.

Intrare: 12 V

Iesire: 5V 2A

Lungime cablu: 3 m

 

Adaptor de alimentare DDPAI Hardwire Kit pentru portul OBD




Adaptor de alimentare usor de instalat si utilizat conceput pentru camerele DDPAI MINI 5, Z40, Z50, N3 Pro etc. Va permite sa activati functia de inregistrare in timp ce stati. Recunoaste inteligent tensiunea si are 5 niveluri de protectie, ceea ce il face complet sigur de utilizat. Cablul este compatibil si cu masinile electrice.




DDPAI/OBDHK/4




Instalare usoara





Adaptorul este echipat cu un conector de diagnosticare OBD, astfel incat nu trebuie sa scoateti capacul pentru a ajunge la cutia de sigurante atunci cand doriti sa o instalati pe camera masinii dumneavoastra. Ca rezultat, obtineti o sursa de alimentare si mai stabila si mai sigura.




DDPAI/OBDHK/2




Monitorizati-va vehiculul in timp ce sunteti parcat




Adaptorul va permite sa utilizati functia de inregistrare in timp ce sunteti parcat. De indata ce parcati, camera masinii dvs. va activa automat modul Standstill si va inregistra toate situatiile nedorite.




DDPAI/OBDHK/6




5 niveluri de protectie




Dispozitivul ofera 5 niveluri de protectie pentru a va mentine vehiculul si video recorderul in siguranta. Deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la sub- sau supratensiune, scurtcircuit, supraincarcare. Adaptorul are, de asemenea, protectie pentru conexiunea inversa, astfel incat posibila greseala in timpul instalarii nu va afecta camera video.




DDPAI/OBDHK/1




Protectie inteligenta a vehiculului




Adaptorul este echipat cu un sistem inteligent de gestionare a energiei IPS. Ca urmare, monitorizeaza constant tensiunea bateriei masinii si daca scade sub un prag de siguranta, intrerupe automat alimentarea camerei.





DDPAI/OBDHK/5

1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.