Cipsuri pentru afumare Hickory, Rosle, 750g, pentru porc, vita, pasare sau branzeturi
Specificatii:
Material: lemn de hickory
Potrivit pentru: carne de porc, vita, porc si pasare sau branza
Dimensiune produs: 23 x 17 x 7,5 cm (L x l x H)
Bucati din lemn 100% natural netratat
Disponibil in 3 arome suplimentare: mar, fag si cirese
Ele dau o aroma de fum foarte intensa si de aceea se recomanda utilizarea lor pentru o perioada scurta de afumare
Fara substante chimice adaugate, fara scoarta
Adauga o aroma de fum, asemanatoare cu aroma de gratar american
Greutate: 0,75 kg
Chipsuri pentru afumat Hickory 750g, ROSLE
Mod de preparare: Pentru a va spori gustul de gratar, puneti 1-2 maini de lemn in afumatorul ROSLE si inchideti capacul. Puneti afumatorul direct pe carbunii incinsi. Cand utilizati un gratar cu gaz, asezati afumatorul direct pe suportul gratarului deasupra unui arzator. Imediat ce fumul se ridica din cutie, pune carnea cruda, marinata pe gratar.
A se pastra intr-un loc uscat si protejat de lumina soarelui.
Aroma de hickory este ideala pentru carnea de porc, pui, vita, pasare sau branza si ofera o aroma de afumat picant.
Caracteristici:
- Material: lemn de hickory
- Potrivit pentru: carne de porc, vita, porc si pasare sau branza
- Dimensiune produs: 23 x 17 x 7,5 cm (L x l x H)
- Bucati din lemn 100% natural netratat
- Disponibil in 3 arome suplimentare: mar, fag si cirese
- Ele dau o aroma de fum foarte intensa si de aceea se recomanda utilizarea lor pentru o perioada scurta de afumare
- Fara substante chimice adaugate, fara scoarta
- Adauga o aroma de fum, asemanatoare cu aroma de gratar american
- Greutate: 0,75 kg