Releu contact uscat Shelly 1 Mini...

Releu contact uscat Shelly 1 Mini Gen3, 8A 220V, WiFi, Bluetooth

2280098
in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Producator: Shelly

Modelul: 1 mini Gen 3

Sursa de alimentare: 110 - 240 V AC

Releu: Contact uscat, NO 1 pol, microcontact

Releu de comutare maxim: 8A 240VAC; 5A 30VAC

Putere maxima de iesire: 2000W AC; 150W DC

Senzor intern de temperatura: da

Comunicare Wifi: 802.11 b/g/n 2.4GHz

Raza de actiune WiFi: pana la 30 m in interior; 50 m in exterior

Bluetooth: 4.2

Raza de actiune Bluetooth: pana la 10 m in interior, 30 m in exterior

CPU: ESP - Shelly - C38F

Dimensiuni (mm): 29 x 34 x 16 mm

Greutate: 19 g

 

Shelly 1 Mini Gen3 Controller



Descopera o noua dimensiune a controlului in casa ta cu Shelly 1 Mini Gen3! Acest controler mic si inteligent ofera posibilitatea de a controla de la distanta dispozitivele direct de pe smartphone-ul, tableta, computerul sau sistemul de automatizare a locuintei. Este atat de mic incat se va potrivi in cutii electrice standard, prize, intrerupatoare de lumina si alte zone cu spatiu restrans. Este echipat cu un procesor mai puternic si o memorie mai mare, ceea ce duce la o functionare mai eficienta.





.

Shelly/1MiniGen3/1




Performanta maxima intr-un format compact




.

Shelly 1 Mini Gen3 este o versiune imbunatatita a popularului Shelly Plus 1 Mini, cu un procesor avansat si memorie sporita. Acest lucru face ca dispozitivul sa functioneze si mai rapid si mai fiabil. Dimensiunile sale compacte permit instalarea usoara in cutii de perete standard, in spatele prizelor electrice sau al intrerupatoarelor de lumina, chiar si acolo unde spatiul este limitat.




.

Shelly/1MiniGen3/2




Control total asupra dispozitivelor




.

Controlul aparatelor este acum mai usor ca niciodata! Porniti si opriti aparatele de la distanta, automatizati functionarea acestora si bucurati-va de confortul pe care il ofera Shelly 1 Mini Gen3, indiferent unde va aflati - tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet. Controlerul este, de asemenea, compatibil cu platformele populare de automatizare a locuintei, inclusiv Amazon Alexa, Google Smart Home si Samsung SmartThings, astfel incat va puteti gestiona aparatele prin voce!




.

Shelly/1MiniGen3/3




Extindeti domeniul de aplicare al retelei dvs.




>.

Cu Shelly 1 Mini Gen3, puteti extinde, de asemenea, raza de actiune a retelei Wi-Fi pentru dispozitivele IoT. Acest dispozitiv actioneaza ca un amplificator de semnal, preluand semnalele Wi-Fi si amplificandu-le pentru a acoperi o zona mai mare. Astfel, va asigurati ca dispozitivele dvs. IoT vor ramane mereu conectate.




Shelly/1MiniGen3/4




Centrul tau de control de la distanta



Dispozitivul accepta atat Wi-Fi, cat si Bluetooth 4.2, ceea ce inseamna ca se poate integra cu usurinta in ecosistemul dvs. existent. De asemenea, acesta actioneaza ca un gateway BLE, permitand comunicarea intre dispozitivele Shelly BLU si ecosistemul Shelly. Mai mult, datorita capacitatii de a monitoriza umiditatea si temperatura cu Shelly 1 Mini Gen3, aveti control total asupra mediului din casa dvs. Puteti ajusta parametrii in functie de preferintele dvs. pentru un confort maxim.





Shelly/1MiniGen3/5




Solutii integrate





Cu posibilitatea de a crea programe avansate, va puteti programa aparatele electrice pentru a functiona exact asa cum aveti nevoie. Lasati luminile sa se aprinda la o anumita ora din zi si lasati incalzirea sa se adapteze la programul dvs. - Shelly 1 Mini Gen3 este gata sa va satisfaca asteptarile.





Shelly/1MiniGen3/6

106 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.