Casti OneOdio A71D
Casti OneOdio A71D

Casti OneOdio A71D

2120071
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
166,01 lei
Cu TVA

Specificatii:




Producator: OneOdio

Model: A71D

Traductoare: 40 mm

Raspuns in frecventa: 20 Hz - 20 kHz

Tip microfon: Detasabil, omnidirectional

Tip conector: Mini jack 3,5 mm

 

Casti Oneodio A71 Brown





Asculti muzica ore in sir si apreciezi confortul? Castile Oneodio A71 vor fi perfecte pentru tine! Produsul se distinge printr-un design bine gandit, iar fiecare detaliu va va oferi o senzatie de confort la cel mai inalt nivel. Banda reglabila, casti pivotante si incredibil de moi si capacitatea de a se plia - acesta este doar inceputul avantajelor. Castile folosesc drivere din neodim de 40 de milimetri care garanteaza o calitate excelenta a sunetului. Cu A71 va veti bucura de inalte clare si bas profund. Veti gasi 2 cabluri incluse care va vor permite sa conectati castile la aproape orice sursa de muzica, iar daca preferati solutii wireless, utilizati tehnologia Bluetooth!





8.jpg






Sunet excelent




Castile OneOdio A71 garanteaza un sunet de inalta calitate, datorita utilizarii driverelor din neodim de 40 de milimetri. Ce inseamna acest lucru? Un raspuns in frecventa larg care va va permite sa auziti tonuri inalte clare ca o lacrima, precum si un bas incredibil de miscat pe care il veti simti in intestine. Toate acestea fac castile sa fie potrivite nu numai pentru ascultarea de muzica de zi cu zi, ci si pentru munca in studio sau spectacol live DJ!





6.jpg






Design atent





Castile Oneodio A71 iti vor oferi ore intregi de confort si, datorita designului lor atent, iti vor fura inima! Le puteti ajusta cu usurinta la nevoile dvs. cu bentita reglabila, iar datorita castilor pentru urechi pivotante va puteti descoperi rapid si eficient urechea atunci cand este necesar. Atat banda pentru cap, cat si castile pentru urechi sunt acoperite cu un material extrem de placut si moale, astfel incat nici macar o zi intreaga de utilizare nu va provoca disconfort.





9.jpg






Cabluri practice incluse





In set veti gasi doua cabluri care va vor usura folosirea castilor. Cablul audio jack de 3,5 mm va va permite sa le utilizati convenabil cu un telefon sau o tableta, de exemplu, iar datorita microfonului incorporat puteti efectua apeluri vocale fara a fi nevoie sa scoateti telefonul. Cablul de la 6,5 mm la 3,5 mm va va permite sa conectati castile la un amplificator, de exemplu.





5.jpg







Inclus:


Casti Oneodio A71D cu cablu audio incorporat x 1

Microfon detasabil x 1

Cablu prelungitor „Y” x 1

Manual de utilizare x 1



Niciun review

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.