Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...
Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...
Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...
Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...
Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...
Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa...

Casti gaming SVEN AP-G620MV, mufa Jack 3,5 mm, control volum, microfon detasabil, negru

2050013
in stoc
154,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: SVEN

Model: SV-021061

Culoarea neagra

Driver: 40 mm

Sensibilitate: 98 ± 3 dB

Raspuns in frecventa: 20 Hz - 20 kHz

Impedanta: 20Ω

Conexiune: cu fir

Conector: mufa de 3,5 mm

Microfon: Da

Sensibilitatea microfonului: -42 ± 3 dB

Raspuns in frecventa microfon: 50 Hz - 10 kHz

Lungime cablu: 2,2 m

Dimensiuni: 210 x 195 x 90 mm

Greutate: Aprox. 320 g

 

Casti gaming SVEN AP-G620MV



Experimentati si mai multa bucurie din joc si cufundati-va in experiente de neuitat. Castile de gaming SVEN AP-G620MV sunt echipate cu drivere de 40 mm, oferind o calitate excelenta a sunetului si un nivel ridicat de imersiune. De asemenea, au un microfon detasabil care va permite sa comunicati liber cu alti jucatori. Se remarca prin designul lor ergonomic si compatibilitatea larga.




SVEN/SV-021061/1




Calitate ridicata a sunetului




Castile AP-G620MV sunt perfecte atat pentru jocuri, cat si pentru a va bucura de muzica sau pentru a viziona filme. Driverele cu diametrul de 40 mm va permit sa va bucurati de o calitate excelenta a sunetului si de detalii remarcabile – acum puteti auzi fara efort fiecare nuanta. Auzi adversarii care se apropie, anticipeaza atacurile lor si stabileste noi recorduri!




SVEN/SV-021061/8




Compatibil cu dispozitivele dvs




Indiferent daca doriti sa jucati jocuri pe computer, sa vizionati un film pe un laptop sau sa ascultati muzica de pe un smartphone - castile SVEN sunt potrivite pentru aproape orice situatie. Echipat cu un cablu jack de 3,5 mm, le puteti conecta la cele mai cunoscute dispozitive de marca fara a avea nevoie de adaptoare suplimentare. In plus, sistemul Plug &Play elimina necesitatea unor configuratii complexe sau instalari de drivere.




SVEN/SV-021061/5




Confort exceptional




Asigurati-va confortul dorit pentru ore intregi de joc. Cantarind doar aproximativ 320 g, castile sunt echipate cu perne moi, care se simt placute la atingere si se potrivesc perfect, oferind o reducere pasiva a zgomotului. Acest lucru va permite sa va concentrati pe joc fara efort! De asemenea, le puteti roti liber pentru a-si ajusta pozitia in functie de nevoile dvs. In plus, castile sunt dotate cu un cablu rezistent la incurcare si o banda pentru cap cu captuseala moale, sporind si mai mult confortul.




SVEN/SV-021061/2




Operare simplificata




Telecomanda prin cablu integrata faciliteaza operarea castilor, permitandu-va sa reglati volumul sau sa dezactivati microfonul, de exemplu. Nu este nevoie sa apelati la smartphone-ul dvs. sau sa cautati setari pe computer de fiecare data! Acum tot ce ai nevoie este la indemana.




SVEN/SV-021061/4



Microfon detasabil




Te implici des in jocurile online? Iti place sa vorbesti cu prietenii in timp ce joci? Castile SVEN AP-G620MV fac totul mai usor! Au un microfon reglabil care capteaza excelent fiecare cuvant. Acest lucru va permite sa planificati tactici pentru bataliile viitoare sau sa va avertizati cu usurinta colegii de echipa asupra pericolului. Dar asta nu este tot. Daca nu aveti nevoie de microfon pentru o perioada, pur si simplu detasati-l pentru a-l tine departe.




SVEN/SV-021061/3



In cutie



  • Casti
  • Microfon
  • Cablu de 3,5 mm (4 pini) la 3,5 mm (3 pini).


10 Produse
Niciun review

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.