Casti Gaming PXN-U306, conexiune USB,...

Casti Gaming PXN-U306, conexiune USB, microfon retractabil

2160028
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
97,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: PXN

Model: PXN-U306 (CU FIL)

Culoarea neagra

Conexiune: cu fir

Conector: USB

Traductor: 50 mm

Raspuns in frecventa: 20Hz-20kHz

Impedanta: 32±3Ω

Sensibilitatea microfonului: 115dB±3dB

Raspunsul in frecventa al microfonului: 20 Hz - 20 kHz

Putere de operare: Aprox. 50 MW

Microfon: Da, retractabil

Greutate: Aprox. 380 g

Lungime cablu: aprox. 1,8 m

Compatibilitate: laptopuri, computere, PlayStation 4

 

Casti de gaming PXN-U306




Bucurati-va de imersiunea viselor voastre si deveniti si mai cufundati in joc. Castile de gaming PXN-U306 sunt echipate cu drivere premium de 50 mm pentru a oferi un sunet surround 7.1 uimitor si ofera un microfon retractabil, astfel incat sa puteti discuta confortabil cu alti jucatori. Exista, de asemenea, diverse efecte EQ si un control integrat in cablu. Castile ofera, de asemenea, compatibilitate larga, design ergonomic si iluminare de fundal RGB eleganta.





2.jpg





Usoare si confortabile




Asigurati un confort de neegalat chiar si pentru ore intregi de joc. Castile cantaresc doar 380 g si au casti mari de 85 de milimetri, care au fost create din material proteic prietenos cu pielea si se potrivesc perfect pe urechi fara a le apasa. De asemenea, suprima eficient sunetele externe, astfel incat sa va puteti concentra complet asupra jocului - nimic nu va va deranja!




5.jpg




Calitate fantastica a sunetului




Asculta-ti adversarii care vin si nu fi surprins. Datorita driverelor de 50 de milimetri, castile va permit sa va bucurati de un sunet surround bogat detaliat, care se traduce printr-un nivel mai ridicat de imersiune. Sunetele accentuate ale pasilor, impuscaturilor, impacturilor si vehiculelor va vor face si mai bine in lumea jocului, va vor localiza cu usurinta rivalii si va vor anticipa miscarile! Cufunda-te in joc si ofera-ti o experienta de neuitat.




8.jpg




4 efecte EQ din care sa alegeti




Alegeti dintre cele 4 efecte EQ si ajustati sunetul la situatia actuala. Modul FPS accentueaza sunetul pasilor si al impuscaturilor - perfect pentru jocuri precum DOOM Eternal sau BioShock Infinite. Modul MOBA imbunatateste semnificativ basul - va fi o alegere excelenta daca, de exemplu, intentionati sa jucati League of Legends sau Dota 2. Modul Muzica va functiona bine atunci cand ascultati muzica - va va permite sa descoperiti noi detalii ale melodiilor preferate. . Modul implicit de efect original este de asemenea disponibil.




9.jpg




Usor de folosit




Cu PXN, tot ce ai putea avea nevoie este la indemana ta. Castile PXN-U306 dispun de o telecomanda integrata prin cablu care ofera acces convenabil la mai multe functii cheie. Folositi-l pentru a regla cu usurinta volumul, pentru a opri microfonul sau pentru a comuta intre 4 efecte EQ. Culoarea luminii de fundal LED incorporate va va anunta despre modul selectat - albul indica efectul original, rosu FPS, verde muzica si albastru MOBA.




6.jpg




Compatibilitate larga




Nu conteaza pe ce dispozitiv jucati cel mai des - castile PXN-U306 va vor oferi o calitate fantastica a sunetului in majoritatea situatiilor! Produsul este compatibil cu diverse modele de laptopuri si computere de la producatori cunoscuti, ele vor functiona perfect si cu PlayStation 4. Conectarea comoda a acestora la dispozitivul la alegere va permite sa utilizati un cablu USB. Lungimea sa este de aproximativ 1,8 m, astfel incat va puteti bucura de libertatea de miscare.




4.jpg




Microfon retractabil




Iti place sa joci jocuri de retea in echipa? Daca da, stii cu siguranta cate probleme poate cauza lipsa unei comunicari adecvate cu alti jucatori. Castile PXN-U306 va vor ajuta sa evitati acest lucru - microfonul lor retractabil va va inregistra perfect vocea. Drept urmare, vei castiga incredere ca prietenii tai te vor auzi cu usurinta! Schimba liber comentarii cu ceilalti membri ai echipei si avertizeaza-i despre amenintari. Cand nu aveti nevoie de microfon, puteti pur si simplu sa-l glisati inapoi!




1.jpg

Niciun review

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.