Ceas inteligent Joyroom JR-FT3...

Ceas inteligent Joyroom JR-FT3 Fit-Life, 1,83", 150mAh gri

2070002
in stoc
149,00 lei
Cu TVA

Specifications:



Producator: Joyroom

Model: JR-FT3

Culoare: gri

Versiunea Bluetooth: 5.1

Memorie: 43 MB

Rezistent la apa: IP68

Gama Bluetooth: 10 m

Compatibilitate: Android 8.0 sau o versiune ulterioara, iOS 12.0 sau o versiune ulterioara

Diagonala ecranului: 1.83"

Rezolutia ecranului: 240 x 284

Capacitatea bateriei: 150 mAh

Timp de incarcare: 2 h

Timp de functionare in stand by: 20 de zile

Timp de functionare: 5 zile

Timp de functionare in modul de economisire a energiei: 10 zile

Tensiune de incarcare: 5 V, 500 mA

Dimensiuni cadran: 37 x 44,7 x 10,6 mm, curea: 195 x 20 mm

Dimensiuni curea: 105-175 mm

Material: ABS + PC

Greutate: 35 g

 

Ceas inteligent Joyroom JR-FT3 Fit-Life (gri)

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 Fit-Life este echipat cu un ecran TFT si ofera o calitate ridicata a imaginii. Functioneaza pana la 10 zile cu o singura incarcare si are nevoie de aproximativ 2 h pentru a se incarca. Este usor si confortabil, astfel incat il puteti purta pentru perioade lungi de timp. Va va permite sa va ocupati de conditia fizica cu 20 de moduri de sport si va monitorizeaza ritmul cardiac 24 de ore din 24. Ofera o serie de functii utile, cum ar fi realizarea de fotografii de la distanta, gasirea smartphone-ului dvs. si raspunsul la apelurile primite.

3.jpg


Ecran TFT

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 este echipat cu un ecran TFT de 1,83". TFT, care ofera imagini de calitate HD. De pe acesta, puteti citi cu usurinta notificarile, ajusta setarile si utiliza functiile ceasului. Dispozitivul ofera, de asemenea, diverse modele de cadrane din care puteti alege si ofera posibilitatea de a atasa o fotografie la alegere, permitandu-va sa personalizati si mai mult aspectul ceasului inteligent.

5.jpg


Timp de lucru indelungat

Va faceti griji ca smartwatch-ul se va descarca brusc? Nu va faceti griji! Dispozitivul este echipat cu o baterie de 150 mAh, care asigura pana la 7 zile de functionare in cazul utilizarii zilnice si pana la 10 zile daca este activata functia de economisire a energiei. Pe de alta parte, acesta ramane in modul standby timp de aproximativ 20 de zile. Este inclus un cablu magnetic, cu ajutorul caruia veti incarca JR-FT3. Dupa aproximativ 2 ore, acesta va fi pregatit pentru utilizare ulterioara.

2.jpg


Usor si confortabil

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 are un design ergonomic, astfel incat il puteti purta pentru perioade lungi de timp fara sa va faceti griji ca va veti simti obosit sau inconfortabil. Cantareste mai putin de 35 de grame si are o grosime de 8,8 mm. In plus, este rezistent la apa IP68, astfel incat il puteti lua cu succes la antrenamente fara sa va faceti griji cu privire la deteriorari.

6.jpg


De dragul sanatatii dvs.

Smrtwatch Joyroom JR-FT3 va va permite sa controlati cei mai importanti parametri si sa reactionati rapid la simptomele ingrijoratoare. Acesta monitorizeaza ritmul cardiac 24 de ore din 24, masoara tensiunea arteriala si saturatia sangelui. In plus, inregistreaza date despre somnul dumneavoastra, ajutandu-va sa eliminati obiceiurile proaste.

4.jpg


20 de moduri de sport

Aveti grija de conditia dvs. fizica cu Joyroom JR-FT3. Ceasul inteligent este echipat cu un senzor de miscare si ofera 20 de moduri sportive, printre care badminton, alergare, fotbal, inot, baschet sau ciclism. Alege sportul potrivit pentru tine!

1.jpg


Acces convenabil la functii si setari

Ceasul inteligent Joyroom JR-FT3 va permite sa raspundeti in mod convenabil la apelurile primite, sa faceti fotografii de la distanta - doar prin scuturarea usoara a incheieturii mainii. Va permite sa cititi notificarile, sa setati un ceas desteptator sau sa va gestionati playerul de muzica. Ofera, de asemenea, o functie de "gasire a smartphone-ului", daca ati uitat unde l-ati lasat.

8.jpg


Inclus

  • ceas inteligent
  • Cablu magnetic de incarcare


78 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.