Panou incalzire infrarosu Magnum SOL...
Panou incalzire infrarosu Magnum SOL...

Panou incalzire infrarosu Magnum SOL 600, 600W

2390065
in stoc
1.184,00 lei
Cu TVA

Panourile de tavan MAGNUM Sol sunt usor de instalat in orice tip de sistem de tavan, sau montate direct pe tavan folosind sistemul de suspendare integrat. Fiecare panou are propriul sistem de suspensie.

Specificatii:

Alimentare: 230V / 50Hz
Putere: 600W
Clasa IP: IPX4
Culoare: Alb (RAL9010)

 

Radiatoarele de tavan MAGNUM Sol pot fi instalate, astfel incat sa fie „invizibile”, intr-un sistem de tavan si sa ofere oricarui tip de birou, showroom sau magazin libertate maxima in ceea ce priveste aspectul interior si design. Suporturile de suspendare integrate fac, de asemenea, posibila fixarea panourilor direct pe toate tipurile de tavane.

Radiatoarele de tavan degaja caldura in intervalul lor, la fel ca soarele care straluceste pe Pamant. In plus, perioada de incalzire este foarte scurta! Ideal pentru incaperile care nu sunt ocupate permanent, dar care trebuie aduse la temperatura intr-o perioada scurta de timp, atunci cand este necesar si unde exista o lipsa de spatiu pe perete.

MAGNUM Sol ofera caldura radianta confortabila, naturala si sanatoasa!

Panourile de tavan MAGNUM Sol produc numai caldura radiata. Intensitatea mare a undelor de caldura infrarosu ofera confort optim intr-un timp foarte scurt.

Panourile functioneaza pe baza de termostat si sunt modulare, ceea ce mentine consumul de energie la minim. Controlul se face printr-un simplu on/off de pe termostat sau chiar cu un termostat RF wireless.

In pachetul MAGNUM Sol:

  • Suport pentru suspensie
  • ± 0,5 m cablu de conectare
  • Instructiuni de instalare

Garantie

2 ani garantie la functionare electromecanica.

100 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.