Garantia produselor vandute de Casa Tehnica

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Casa Tehnica beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de Casa Tehnica

Pentru o parte dintre produsele vandute de Casa Tehnica vei primi certificat de garantie emis de Casa Tehnica in format electronic. Certificatul il vei primi pe email in format electronic la momentul achizitie produsului. In cazul in care nu ati primit un certificate de garantie in termen de 72 de ore de la livrarea acestuia va rugam sa ne comunicati pe adresa contact@casatehnica.ro.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie te rugam sa ne contactezi pe adresele de contact disponibile pe site sau prin formularul online de la adresa http://casatehnica.ro/form/1/contact.html

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Casa Tehnica vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emise de Casa Tehnica. Certificatul il vei primi pe email odata cu livrarea produsului.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.