Ce este xComfort?

 

xComfort este gama de produse de automatizari rezidentiale sau pentru birouri, dezvoltata de EATON cu ajutorul carora puteti sa automatizati functiile din rutina zilnica. Automatizarea casei nu presupune doar controlul unor echipamente cu ajutorul telefonului mobil ci presupune reducerea operatiunilor zilnice ale operatorului si preluarea acestor functii de echipamente Smart Home ce pot fi programate sa va satisfaca nevoile personale. Astfel, EATON, unul din cei mai mari producatori de echipamente de automatizari industriale la nivel global a dezvoltat sistemul xComfort pentru a veni in ajutorul consumatorilor casnici si a le usura viata de zi cu zi.

 

 

Care sunt caracteristicile sistemului?

 

Principala caracteristica este functionarea wireless a echipamentelor de comanda precum si a senzorilor ceea ce ofera posibilitatea de integrare atat in constructii noi cat si in proiecte de renovare. Prin numeroasele echipamente pe care le ofera xComfort se poate monta si adapta numeroaselor cerinte din partea consumatorilor finali oferind astfel flexibilitate si adaptabilitate pe orice proiect precum si posibilitatea de a acoperi noi cerinte de automatizare rezidentiala aparuta in piata. 

 

Ce trebuie sa stiu ca sa devin partener?

 

Pentru a putea deveni instalator xComfort trebuie sa parcurgi cursul gratuit oferit de cei de EATON. Exista doua etape de curs posibile pe care trebuie sa le parcurgi pentru a intelege functionalitatea deplina a sistemului:

- Intr-o prima etapa de aproximativ 2 ore sunt prezentate echipamentele, modul de functionare precum si detalii despre echipamente. Acesta este mai mult o introducere in lumea xComfort care te va ajuta sa te familiarizezi cu produsele.

- o a doua etapa este ceva mai tehnica si dureaza aproximativ 10 ore. In tot acest interval structurat pe 2 zile de curs ti se vor prezenta functiile specifice si modul de programare a echipamentelor precum si cum sa proiectezi unu sistem Smart Home pentru consumatorul final. Pentru a putea participa la aceasta faza, este necesara achizitionarea din partea ta a unui pachet minim de produse ce iti vor folosi atat pentru a intelege modul de functionare precum si ulterior pentru a putea prezenta sistemul si echipamentele clientilor tai.

Mai trebuie sa stii ca iti trebuie un laptop si trebuie sa ai un minim de cunostinte tehnice pentru a nu fi luat prin surprindere. Iti vei da seama daca ti se potriveste sau nu accesand prima parte a cursului. Oricum nu iti fa griji! -  vei primi indrumare si raspunsuri la orice intrebare ai pe tot parcursul cursului de la persoane specializate. Ulterior cursului poti apela oricand cu incredere la unul din reprezentantii sau partenerii EATON pentru a iti lamuri orice neclaritate. 

 

Cum ma inscriu la curs?

Scrie-ne pe contact@casatehnica.ro sau acceseaza formularul de contact de mai jos si cineva te va contacta pentru a te programa la unul din cursuri in functie de numarul de locuri disponibile. 

 

Cursul 

 

Cursuri online sustinute de reprezentant EATON Romania:

 

Introducere in sistemul xComfort

  Mod de functionare si programare echipamente xComfort

Introducere xComfortAvansat - descriere echipamente si programare
30 Iunie 2021
10:30 - 12:00
Data urmeaza sa se stabileasca dupa cursul basic

 

 te rog metioneaza in formularul de mai jos sesiunea la care doresti sa participi

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.