Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...
Controler auto pentru jocuri PXN-V10...

Controler auto pentru jocuri PXN-V10 V2, volan pedale si schimbator, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160020
Ultimele produse in stoc
1.475,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: PXN

Model: PXN-V10 V2

Conexiune: cu fir (USB)

Interval de rotatie a volanului: 270° / 900°

Tensiune de lucru Motor: DC 24 V; USB: 5 V;

dimensiuni:

Volan: aprox. 270 x 280 x 249 mm;

Panoul pedalei: aprox. 410 x 340 x 220 mm;

Cutie de viteze: aprox. 180 x 105 x 200 mm;


Greutate:


Volan: aprox. 2,94 kg;

Panoul pedalei: aprox. 3,18 kg;

Cutie de viteze: aprox. 577 g;

Compatibilitate: Calculatoare cu Windows 7 / 8 / 10 / 11, PlayStation 4, Xbox One (prima generatie), Xbox Series X / S

Altele: Aplicatie dedicata, cutie de viteze cu 6 trepte si marsarier

 

Volan pentru jocuri PXN-V10 V2 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)




Simtiti-va ca sunteti pe o adevarata pista de curse si experimentati fiorul. Volanul de gaming PXN-V10 V2 garanteaza o experienta captivanta, realista, permitandu-va sa alegeti dintre 2 intervale de rotatie – 270° si 900°. Setul include, de asemenea, 3 pedale si o cutie de viteze cu un schimbator convenabil de utilizat. Dispozitivul se remarca si prin compatibilitatea sa larga si este foarte usor de operat. Pentru fabricarea sa au fost folosite materiale de inalta calitate, imbunatatite. Volanul este cusut cu fir rosu, ceea ce ii sporeste in plus atractivitatea vizuala.




PXN/PXN-V10-V2/4




Compatibilitate larga




Spune adio limitarilor. Volanul PXN-V10 V2 este compatibil cu multe PC-uri si console de jocuri, cum ar fi Xbox Series X / S, Xbox One (prima generatie) si PlayStation 4. Mai mult, dispozitivul este perfect potrivit pentru jocuri precum Forza Horizon 5, Dirt. Rally 2.0 sau Euro Truck Simulator.




PXN/PXN-V10-V2/7




Experienta realista




Te-ai intrebat vreodata cum este sa fii sofer de raliu? Cu volanul PXN-V10 V2, te vei simti ca si cum ai conduce cu adevarat o masina de curse! Dispozitivul este echipat cu un motor dublu si accepta tehnologia Force Feedback, permitandu-i sa-si adapteze mai bine performanta la ceea ce se intampla pe ecran. Cufunda-te in joc si ofera-ti emotii de neuitat!




PXN/PXN-V10-V2/5




Mai multe posibilitati cu aplicatia




Acum poti ajusta si mai bine functionarea volanului la asteptarile si obiceiurile tale. Doar instalati aplicatia dedicata PXN Wheel! Cu acesta, puteti, de exemplu, sa ajustati parametrii dispozitivului, sa importati setari si sa va creati configuratii optimizate pentru anumite jocuri. Doar cateva clicuri pe smartphone-ul tau!




PXN/PXN-V10-V2/6




2 intervale de rotatie din care sa alegeti




Volanul va permite sa alegeti dintre 2 domenii de rotatie – 270° si 900°. Primul este perfect pentru jocurile de curse – va va oferi viteza si dinamismul dorit. Al doilea garanteaza o experienta mai realista. Permite o rotatie de 2,5 a volanului, similar cu o masina adevarata. Este perfect pentru a juca simulatoare. Acum poti aborda cu usurinta chiar si cea mai ascutita viraj! Pentru a modifica setarile, utilizati doar un comutator special.




PXN/PXN-V10-V2/3




Design atent




Setul include 2 cleme solide, cu ajutorul carora puteti atasa stabil volanul de o masa sau birou. Nu va faceti griji ca se va misca! Mai mult, datorita paletelor duble, dispozitivul imita solutii cunoscute din vehiculele de Formula 1. Asa ca poti obtine si mai multa bucurie din joc! Exista si posibilitatea demontarii usoare a volanului. Sunt disponibile si 2 butoane functionale. In plus, produsul este realizat din materiale de inalta calitate si cusut cu fir rosu, ceea ce creeaza o atmosfera interesanta.




PXN/PXN-V10-V2/2




3 pedale si cutie de viteze incluse




Cu PXN-V10 V2, te vei simti ca si cum ai fi la volanul unei masini adevarate. Setul include 3 pedale, care se disting prin sensibilitate si receptivitate ridicate, permitandu-va sa va bucurati de o experienta realista de franare sau accelerare. De asemenea, aveti o cutie de viteze convenabila de utilizat cu 6 trepte si o treapta de marsarier. Toate acestea va vor oferi o imersiune si mai mare! Exista, de asemenea, posibilitatea de a regla setarile pedalei – le poti adapta cu usurinta la obiceiurile tale.




PXN/PXN-V10-V2/1



Inclus in set:




  • Volan
  • Panou cu 3 pedale
  • Cutie de viteze (6 + 1)
  • Kit de montare
  • Adaptor de alimentare
  • Cablare
  • Manual de utilizare


1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.