Volan auto gaming PXN-V900, volan si...
Volan auto gaming PXN-V900, volan si...

Volan auto gaming PXN-V900, volan si pedale, compatibilitate PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160022
Ultimele produse in stoc
749,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: PXN

Model: V900

Conexiune: cu fir

Vibratie: DA

Numar de niveluri de sensibilitate: 3

Interval de rotire a volanului: 270-900°

Numar de butoane programabile: 8

Intrare mini Jack 3,5 mm: DA

Curent de functionare: 80 mA

Compatibilitate: Windows 7/8/10 / PC x-input i d-input / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo Switch

Dimensiunile volanului: 280 x 340 x 285 mm

Greutate: 3280 g

 

PXN-V900 Volan de curse

Esti un fan al jocurilor de curse si vrei sa simti ca te afli pe o pista adevarata? Volanul PXN-V900 ofera un realism ridicat, parametri personalizabili si compatibilitate larga. Setul include si pedale, astfel incat sa poti intra in pielea unui pilot de curse. Roata ofera 8 butoane programabile si port Mini Jack de 3,5 mm.

7.jpg

Adevarat realism

Du jocurile de curse la urmatorul nivel de imersiune! Volanul PXN-V900 are precizie ridicata si moduri comutabile. Are 2 niveluri de raza de rotatie, 270° sau 900°, astfel incat sa il puteti personaliza pentru anumite jocuri. In plus, motorul cu vibratie dubla incorporat se adapteaza automat la anumite productii si evenimente de pe ecran, astfel incat sa te poti scufunda si mai adanc in joc.

1.jpg

Compatibilitate larga

Un avantaj major al PXN-V900 este compatibilitatea sa larga. Functioneaza cu computere personale, precum si cu consolele PS3, PS4, Xbox One si Nintendo Switch. Astfel, va puteti bucura de jocuri realiste pe mai multe platforme si nu va faceti griji ca trebuie sa va inlocuiti hardware-ul atunci cand va echipati cu un computer sau o consola noua.

2.jpg

Pedale incluse

Veti primi si pedale in kit. Pedalele folosesc tehnologia pentru a ajuta la realism, captand senzatia unei masini adevarate. Acest lucru va face posibil sa va simtiti ca intr-o masina de curse fara a parasi casa!

9.jpg

Stabilitate ridicata

Volanul se instaleaza prin insurubarea elementelor de fixare pe birou. In plus, este echipat cu cinci ventuze bine fixate, care, totusi, pot fi detasate cu usurinta daca este necesar. Toate acestea asigura ca volanul este extrem de stabil, ceea ce se traduce prin precizie si confort de utilizare.

3.jpg

Setul include:

  • Volan
  • Panou cu pedale
  • Kit de asamblare
  • Manual de utilizare

1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.