Joystick control de zbor PXN-2119 PRO
Joystick control de zbor PXN-2119 PRO
Joystick control de zbor PXN-2119 PRO

Joystick control de zbor PXN-2119 PRO

2160024
Ultimele produse in stoc
489,99 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: PXN

Model: PXN-2119 Pro

Conexiune: cu fir (USB)

Butoane programabile: Da, 16

Vibratie: Da

Acceleratie: Da

Declansator Rapid-Fire: Da

Comutator de palarie: 8 cai

Compatibilitate: computere Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One

 

Joystick PXN-2119 Pro




Luati comenzile si simtiti-va ca pilotul unui avion adevarat. Setul PXN-2119 Pro consta dintr-un joystick si o parghie de acceleratie separata. Astfel, poate oferi un nivel si mai mare de realism! Timp de reactie redus, functionare lina si precizie de neegalat sunt doar cateva dintre avantajele acestor dispozitive. Exista, de asemenea, un comutator Hat cu 8 cai, pana la 16 butoane programabile si un declansator Rapid-Fire. De remarcat este si compatibilitatea larga si designul ergonomic. De asemenea, puteti utiliza joystick-ul independent.




1.jpg




Facut pentru jucatori




Atat joystick-ul, cat si acceleratia se simt minunat in maini si ofera o experienta de control fantastica. Pana la 16 butoane programabile va vor permite sa personalizati hardware-ul in functie de obiceiurile dvs. si va puteti pregati, de asemenea, 3 moduri de setare optimizate pentru diferite jocuri, de exemplu. In plus, joystick-ul ofera un comutator Hat cu 8 cai, care va va permite sa va schimbati rapid punctul de vedere. De asemenea, poate fi folosit convenabil separat - fara a conecta clapeta de acceleratie.




4.jpg





Experienta realista




Simti ca te afli intr-un avion adevarat. Joystick-ul PXN-2119 Pro reproduce fantastic functionalitatea omologilor sai din lumea reala. Ambele dispozitive incluse au motoare de vibratie incorporate care va vor oferi mai multa imersiune in timpul oricarui zbor virtual. In plus, o clapa de acceleratie separata va permite sa va bucurati de o experienta mai realista. Joystick-ul este, de asemenea, echipat cu un declansator Rapid-Fire, astfel incat sa poti trage cu usurinta o multime de gloante precise catre adversarii tai.





2.jpg




Un joc confortabil




Obtineti si mai multa distractie si satisfactie din jocul dvs. Datorita designului sau ergonomic, joystick-ul PXN-2119 Pro se potriveste fantastic cu forma mainii tale si ofera un confort de vis, chiar si atunci cand il folosesti pentru o perioada lunga de timp. Nu-ti face griji ca durerea si oboseala incheieturii mainii iti vor zadarnici planurile in timpul urmatorului duel! In plus, o ventuza speciala face ca dispozitivul sa stea stabil pe birou si sa nu se miste pe suprafata lui.




5.jpg




Compatibilitate larga





Iti place sa joci War Thunder sau World of Warplanes? Sau preferati Microsoft Flight Simulator? Joystick-ul PXN-2119 Pro functioneaza perfect cu cele mai populare jocuri de aviatie si razboi! In plus, produsul este compatibil cu computerele care ruleaza pe Windows 7 / 8 / 10 / 11, precum si cu consolele Xbox One si PlayStation 4. Conectati-l la dispozitivul ales de dvs. si duceti-va experienta de joc la un nou nivel!




7.jpg




In cutie




  • Joystick
  • regulator


1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.