Volan gaming PXN-V3, compatibilitate...
Volan gaming PXN-V3, compatibilitate...

Volan gaming PXN-V3, compatibilitate PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160026
in stoc
398,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: PXN

Model: V3

Conexiune: cu fir

Vibratie: DA

Numar de niveluri de sensibilitate: 3

Interval de rotire a volanului: 180°

Numar de butoane programabile: 8

Intrare mini mufa 3,5 mm: NR

Curent de functionare: 10 mA

Compatibilitate: Windows 7/8/10 / PC x-input i d-input / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo Switch

Dimensiunile volanului: 260 x 320 x 245 mm

Greutate: 2360 g

 

Volan de curse PXN-V3

Volanul PXN-V3 este perfect pentru fiecare jucator care petrece ore lungi jucand jocuri de curse. Are o gama de rotatie de 180 de grade si o schimbatoare de viteze incorporata. Compatibilitatea larga asigura versatilitatea dispozitivului, iar suportul stabil permite o utilizare confortabila. Roata ofera 8 butoane programabile. Veti primi si pedale in set.

5.jpg

Plimbare confortabila

Designul ergonomic al volanului promoveaza confortul in timpul utilizarii. Intervalul sau de rotire este de 180°, astfel incat sa puteti face miscari fluide. Are un schimbator de viteze incorporat care mareste si mai mult imersiunea si mareste functionalitatea echipamentului.

1.jpg

Compatibilitate larga

Un mare avantaj al PXN-V3 este compatibilitatea sa larga. Dispozitivul functioneaza cu computere personale, precum si cu console PS3, PS4, Xbox One si Nintendo Switch. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de jocuri realiste pe mai multe platforme si nu va faceti griji ca trebuie sa va inlocuiti hardware-ul atunci cand va echipati cu un computer sau o consola noua.

8.jpg

Pedale incluse

Veti primi si pedale incluse. Acestea folosesc tehnologia pentru a ajuta la realism, captand senzatia unei masini adevarate. In plus, ele suporta functia de blocare a acceleratiei la o viteza constanta. Acest lucru va face posibil sa va simtiti ca intr-o masina de curse, fara a parasi casa!

2.jpg

Stabilitate ridicata

Volanul se instaleaza prin insurubarea suporturilor pe un birou. In plus, este echipat cu 7 ventuze care il tin ferm in pozitie, dar care pot fi indepartate cu usurinta daca este necesar. Toate acestea asigura ca volanul este extrem de stabil, ceea ce se traduce prin precizie si confort de utilizare.

3.jpg

Setul include:

  • Volan
  • Panou cu pedale
  • Kit de asamblare
  • Manual de utilizare

25 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.