Joystick PXN-F16, vibratii, butoane...
Joystick PXN-F16, vibratii, butoane...
Joystick PXN-F16, vibratii, butoane...
Joystick PXN-F16, vibratii, butoane...
Joystick PXN-F16, vibratii, butoane...

Joystick PXN-F16, vibratii, butoane programabile, acceleratie

2160026
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
289,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: PXN

Model: PXN-F16

Conexiune: cu fir (USB)

Tensiune de alimentare: DC 5V

Curent de functionare: 20mA-100mA

Butoane programabile: Da

Vibratie: Da

Acceleratie: Da

Declansator Rapid-Fire: Da

Comutator de palarie: 8 cai

Temperatura de functionare: 10°C pana la 40°C

Dimensiuni: Aprox. 198x190x220mm

Greutate: Aprox. 517 g

Compatibilitate: Windows XP / 7 / 8 / 10

 

Joystick PXN-F16

Simtiti-va ca sunteti la comenzile unui avion adevarat. Joystick-ul PXN-F16 ofera un sistem de vibratii realist, astfel incat poate oferi un nivel mai ridicat de imersiune. De asemenea, primesti un comutator de palarie cu 8 directii si butoane programabile. Dispozitivul garanteaza o precizie de neegalat si functioneaza perfect cu cele mai populare jocuri de zbor. In plus, se potriveste fantastic in mana datorita designului sau ergonomic. Joystick-ul este compatibil cu Windows XP, 7, 8 si 10.

3.jpg

Optiunea perfecta pentru jucatori

Microsoft Flight Simulator sau poate War Thunder? Cu joystick-ul PXN-F16, iti vei duce experienta de joc la un nou nivel! Dispozitivul reproduce perfect functionalitatea omologilor sai din lumea reala. Este echipat cu un comutator de palarie cu 8 cai care va permite sa schimbati rapid punctul de vedere si are, de asemenea, o acceleratie incorporata. Sunt disponibile si butoane programabile, astfel incat sa puteti personaliza in continuare joystick-ul pentru a se potrivi cu obiceiurile dvs.!

2.jpg

Design imbunatatit

Bucurati-va de confortul de vis chiar si in timpul jocului prelungit. Joystick-ul PXN-F16 are un design ergonomic, iar la constructia sa au fost folosite materiale de cea mai inalta calitate. Drept urmare, este foarte placut la atingere si se potriveste perfect in mana utilizatorului. In plus, tamponul din silicon antiderapant asigura ca dispozitivul nu va aluneca pe suprafata biroului tau. Concentrati-va pe joc si obtineti cel mai bun scor!

4.jpg

Un nou nivel de realism

Luati comenzile si simtiti-va ca un pilot profesionist de avion. Joystick-ul PXN-F16 va va oferi un nivel mai mare de imersiune si va va face sa va simtiti ca si cum ati fi in centrul unor evenimente interesante in timp ce stati la birou! Dispozitivul a fost echipat cu un motor de vibratii, datorita caruia fiecare ciocnire virtuala va castiga si mai mult realism. De remarcat este, de asemenea, declansatorul Rapid-Fire, care va va permite sa va impuscati fara efort adversarii cu o gramada de gloante. Cu PXN te distrezi si mai mult din joc!

8.jpg

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.