Umidometru digital Habotest HT632,...
Umidometru digital Habotest HT632,...

Umidometru digital Habotest HT632, masurare umiditate din aer sau materiale

2150164
Ultimele produse in stoc
170,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: Habotest

Model: HT632

Interval de masurare a umiditatii: 0,0-58,0%; Precizie: ±2,0%

Interval de temperatura: -20°C-60°C (-4°F-140°F); Precizie: ±1°C

Interval de umiditate relativa: 0-99,9%RH; Precizie: ±4%RH

Alegerea materialelor: Da

Valoarea medie calculata pentru masurarea multipunct: Da

Max/Min: Da

Retinere de date: da

Oprire automata: Da

Indicatie baterie descarcata: da

Alimentare: 3x baterii AAA de 1,5 V (incluse)

Greutate: aproximativ 150 g

Dimensiuni: 140x60x33mm

 

Contor de umiditate Habotest HT632

Contorul de umiditate cu autocalibrare HT632 ofera masuratori precise. Ecranul LCD color usor de citit va va oferi cele mai importante informatii. Cu 7 setari implicite din care sa alegeti, puteti ajusta cu usurinta functionarea dispozitivului la nevoile dvs. De asemenea, puteti schimba unitatea de masura. Acest contor mic si la indemana este potrivit pentru multe aplicatii. Necesita 3 baterii AAA de 1,5V, care trebuie achizitionate separat. HT632 se va opri automat dupa o anumita perioada de inactivitate.

Confort de utilizare

Dispozitivul este echipat cu un afisaj HD color clar. Datorita acestuia, utilizarea contorului este mult mai usoara si mai confortabila. Puteti citi cu usurinta rezultatele masuratorilor. Contorul este, de asemenea, usor, compact si la indemana - ofera un confort exceptional de utilizare, iar eventualul sau transport nu va va pune probleme.

7 setari - o multime de utilizari

HT632 ofera pana la 7 setari care va permit sa masurati continutul de umiditate al multor materiale - nu doar lemnul. Acest instrument versatil este la fel de potrivit pentru caramida, beton, gips, ciment si chiar carton de hartie. Deci il puteti folosi in mai multe moduri. Contorul va permite, de asemenea, sa luati o masuratoare medie din mai multe puncte.

Beneficii aditionale

Contorul de marca Habotest este extrem de practic - unul dintre motivele pentru aceasta este capacul inclus cu autocalibrare. Dispozitivul poate stoca si date si, datorita posibilitatii de a schimba unitatea de masura (°C/°F), se dovedeste a fi usor de utilizat pentru toata lumea. HT632 este usor de utilizat datorita butoanelor sale usor accesibile. Puteti porni si opri rapid contorul, precum si sa selectati materialul.

2 Produse
Niciun review

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.