Covor degivrare beton si asfalt...
Covor degivrare beton si asfalt...
Covor degivrare beton si asfalt...
Covor degivrare beton si asfalt...

Covor degivrare beton si asfalt Magnum, 300W/m2, diverse dimensiuni

2390066
in stoc
512,00 lei
Cu TVA

Instalatiile de exterior MAGNUM sunt special dezvoltate si proiectate de la caz la caz. Un tablou de distributie complet etansat (IP-65) este realizat si instalat la raportul dintre numarul de cabluri / covoare si capacitatea de putere. Pentru lucrari mai mari, tabloul de distributie poate fi extins cu modularea regulatoarelor de putere de pana la 50kW, care evita sarcina maxima si economisesc energie. 

Specificatii:

Dimensiuni metri patrati: 2, 5, 8 si 10mp

Putere: 600W, 1500W, 2400W si 3000W

IEC 800 si standarde CE

ISO 9001

IPX 7

PTFE (Teflon) izolatie de baza

Potrivit pentru asfalt turnat pana la 240gr C

Covorul nu vine cu termostat ci acesta se comanda separat

Suprafata covor electric

 

Acest covor a fost special conceput pentru a incalzi aleile si drumurile. Covorasul de incalzire este usor de rulat, poate fi taiat si pliat pentru o instalare rapida si usoara.

Covorul MAGNUM Outdoor este un sistem extrem de avansat de incalzire a covoarelor, cu 2 unitati senzori care masoara umiditatea in combinatie cu temperatura exterioara, si un panou de control .

Cablul de alimentare este conectat la firul de rezistenta, cu sudura electrica. Carcasa din aluminiu protejeaza firul de rezistenta impotriva deteriorarii mecanice, iar ecranele protejeaza cablul impotriva EMC (radiatia electromagnetica). Avantajul acestui lucru este ca acest cablu nu va provoca interferente la telefoanele mobile, usile si portile de garaj electrice, instalatiile de securitate etc.

Cablul este echipat cu mansoane interioare din PTFE (Teflon) si o manta exterioara din PVC, care este rezistenta la influenta substantelor chimice.

Garantie

10 ani garantie pentru cablul de operare electromecanic.

Suprafata covor
2mp - 600W
5mp - 1500W
8mp - 2400W
10mp - 3000W
50 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.