Incalzitor cu ventilator Smartmi,...
Incalzitor cu ventilator Smartmi,...
Incalzitor cu ventilator Smartmi,...

Incalzitor cu ventilator Smartmi, 2000W, control WiFi

2410039
in stoc
890,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Smartmi

Model: Incalzitor inteligent cu convectie

Putere nominala: 2000W

Tensiune nominala: 230V 50Hz

Culoare alba

Conectivitate Wi-Fi: 2,4 GHz

Dimensiune: 230 x 220 x 608 mm

 

Incalzitor cu ventilator Smartmi




Incalzitorul inteligent cu convectie va incalzi rapid si eficient orice spatiu. Solutiile inovatoare si designul dispozitivului va permit sa utilizati la maximum capacitatile sale pentru a va bucura intotdeauna de temperatura potrivita.




9.jpg




Caldura in orice loc




Sistemul larg de evacuare a aerului la 90 de grade permite incalzirea rapida si precisa a fiecarei incaperi. Ejectia de aer cald pe 1,5m ii ofera un flux stabil, astfel incat caldura ajunge in orice unghi.




6.jpg




Actiune rapida



Sistemul de incalzire ceramica PTC cu o putere enorma de 2000 W incepe sa ridice temperatura dupa doar 3 secunde de la punere in functiune, iar dupa numai 10 secunde ajunge la un nivel stabil de functionare. In combinatie cu un mod eficient de evacuare a aerului, incalzitorul incalzeste spatiul la temperatura dorita intr-un timp foarte scurt.




1.jpg




Functionare silentioasa a motorului



In ciuda principiului de evacuare a aerului, dispozitivul functioneaza foarte silentios. Motorul este proiectat sa emita doar un minim de sunet, datorita folosirii palelor ventilatorului cu forma speciala. In ciuda unei functionari silentioase de 36 dB, incalzitorul ramane extrem de eficient.




5.jpg




Design verde



Dispozitivul a fost construit folosind materiale ecologice care respecta directiva UE RoHS, care nu permite utilizarea de substante daunatoare sanatatii sau mediului. Totodata, materialul policarbonat ABS folosit este extrem de durabil si rezistent la temperaturi ridicate.




7.jpg




Functionare fara fir




Incalzitorul poate fi controlat chiar si din pat cu o telecomanda. Controlerul minimalist, mic, este proiectat pentru a-l face usor de utilizat. Nu este nevoie sa-l directionati direct catre incalzitor, telecomanda de 2,4 GHz poate gestiona orice pozitie.




Moduri simplificate de operare



O modalitate simpla si intuitiva de a alege intre doua moduri principale: aer cald si aer moderat. In plus, dispozitivul are patru moduri de functionare predefinite, care variaza in functie de timpul de functionare si setarea temperaturii aerului, concepute pentru a raspunde nevoilor fiecarui utilizator.




2.jpg



Sisteme de securitate




Incalzitorul este dotat cu protectii speciale pentru a asigura confort maxim. Daca dispozitivul se supraincalzeste sau se rastoarna, sistemul de siguranta va intrerupe automat alimentarea cu energie electrica si incalzitorul se va opri. In plus, conectand convectorul la aplicatia Xiaomi Home, puteti activa protectia copiilor.




3-1.jpg




Dimensiune compacta




Dimensiunea mica si compacta a dispozitivului ii permite sa fie folosit in orice camera. Cu doar 0,05 m2 de spatiu devine confortabil de utilizat si depozitat.




8.jpg

233 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.