Aeroterma Ceramica TaoTronics...
Aeroterma Ceramica TaoTronics...
Aeroterma Ceramica TaoTronics...
Aeroterma Ceramica TaoTronics...
Aeroterma Ceramica TaoTronics...

Aeroterma Ceramica TaoTronics TT-HE018, 2000W, 3 niveluri, Telecomanda, Control Touch

2210111
Ultimele produse in stoc
448,00 lei
Cu TVA

Specificatii:


Alimentare: 220V-240V

Putere: 2000W

Control: telecomanda

Suprafata camera: intre 10 - 25m2

Mod incalzire: 3 moduri incalzire

Nivel zgomot: 40db

 

Aeroterma Ceramica TaoTronics TT-HE018, 2000W, 3 niveluri, Telecomanda



 Aeroterma eleganta cu o inaltime de 56cm vine cu o telecomanda, afisaj LED mare, control touch, cronometru de 12 ore, control inteligent al temperaturii, termostat digital si un maner pentru un transport usor.


Se incalzeste în doar 2 secunde: Datorita tehnologiei de incalzire ceramică PTC de 2000 W si peste 3000 de rotatii pe minut, aeroterma incepe incalzirea in 2 secunde.


 Masuri de siguranta profesionale: certificat ETL, realizat din material ignifuge V0 si echipat cu protectie anti-rasturnare si supraincalzire, familia ta va fi intotdeauna in siguranta in cazul unui accident sau pene de curent.


 Incalzeste fiecare colt: Datorita ventilatorului oscilant ultra-larg de 70° si dimensiunii de 56cm, fiecare colt este alimentat cu aer cald, facand aeroterma un must-have pentru interior si incaperi mari de pana la 25 m².


3 moduri de incalzire si ECO: aeroterma electrica produce caldura optima pentru fiecare situatie, alegeti fie 900W caldura scazuta, 2000W caldura mare sau caldura medie. Modul ECO adaptiv regleaza nivelul de incalzire pentru a mentine camera la temperatura preferata pentru a economisi.


 Se incalzeste fara sunet: aerotermae funcționeaza la doar 40dB, camera ramane calda chiar si noaptea, astfel incat sa nu te deranjeze in timp ce lucrezi, te odihnesti sau te relaxezi.

1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.