Incarcator rapid Remax, RP-U95, USB,...

Incarcator rapid Remax, RP-U95, USB, 2A, alb

2410032
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
13,99 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Remax

Model: RP-U95

Tensiune de intrare: 110~240V

Tensiune de iesire: 5V-2A

Putere nominala: 10W

Material: ABS

Culoare alba

 

Incarcator Remax, RP-U95, USB, 2A, alb




Cautati un incarcator care sa va permita sa va incarcati dispozitivele rapid si in siguranta? Elegantul si elegantul Remax RP-U95 a fost creat special pentru tine. Fabricat din material ABS durabil, se remarca prin durabilitatea ridicata. Datorita dimensiunilor sale mici, este si foarte practic. Ofera un port USB, ofera o tensiune de pana la 2 A, iar puterea sa ajunge la 10 W.




Remax/RP-U95/1




Restaurare rapida a energiei




Cu incarcatorul de retea USB Remax, iti vei incarca dispozitivele in cel mai scurt timp. Tensiunea de 2 A este o garantie ca smartphone-ul tau va fi gata de utilizare ulterioara in cel mai scurt timp. In plus, cu RP-U95 va puteti bucura de siguranta deplina in timp ce reinnoiti energie. Caracteristicile de siguranta aplicate asigura protectia dispozitivului dvs.





Remax/RP-U95/2




Design compact




Un avantaj urias al RP-U95 este dimensiunea sa mica, care va permite sa duceti produsul oriunde. Indiferent daca sunteti in vacanta, intr-o calatorie de afaceri sau pur si simplu acasa, cu incarcatorul Remax sunteti intotdeauna sigur ca dispozitivele dumneavoastra sunt incarcate atunci cand aveti nevoie de ele.





Remax/RP-U95/3

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.