Incarcator Dudao A2EUL 2x USB cu...
Incarcator Dudao A2EUL 2x USB cu...
Incarcator Dudao A2EUL 2x USB cu...

Incarcator Dudao A2EUL 2x USB cu cablu Lightning, alb

2450033
in stoc
23,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Dudao

Model: A2EUL (Fulger)

Tip: incarcator UE

Porturi: USB x2

Tensiune de intrare: 100-240V AC/50-60 Hz

Tensiune de iesire: 5 V DC

Viteza de incarcare: 2,4 A

Material: PC ABS

Lungime cablu: 1 m

Culoare alba

 

Incarcator de retea Dudao A2EUL 2x USB cu cablu Lightning, alb




Cautati un incarcator de retea care nu numai ca va incarca dispozitivele intr-un ritm rapid, dar este si fiabil si durabil? Cu incarcatorul de retea Dudao obtineti o solutie completa pentru toate nevoile dvs. Dotat cu caracteristici avansate, va fi un instrument indispensabil in orice gospodarie sau birou. Indiferent daca aveti nevoie sa va incarcati smartphone-ul, tableta sau alte dispozitive, incarcatorul Dudao este o alegere versatila si fiabila.




Dudao/A2EUL-Fulger/4





Incarcare rapida




Daca viteza si eficienta sunt o prioritate pentru dvs., incarcatorul Dudao va satisface toate asteptarile dumneavoastra. Echipat cu doua mufe USB de iesire si oferind incarcare de 2,4 A, va permite sa incarcati mai multe dispozitive simultan si rapid. Este o optiune grozava pentru cei care sunt mereu in miscare si nu vor sa piarda timpul asteptand ca dispozitivele lor sa se incarce. Alegand incarcatorul A1EUL, castigi nu doar timp, ci si confort si comoditate.





Dudao/A2EUL-Fulger/1





Design atent





Incarcatorul de retea Dudao este proiectat avand in vedere durabilitatea si functionalitatea. Fabricat din materiale durabile precum PC si ABS, garanteaza o utilizare de lunga durata si sigura. In plus, este inclus un cablu Lightning, ceea ce il face o solutie completa pentru o gama larga de dispozitive. Are o lungime de 1 metru, permitandu-va sa utilizati cu usurinta incarcatorul intr-o varietate de conditii. Cand alegeti incarcatorul A1EUL, investiti intr-un design atent si multifunctionalitate.





Dudao/A2EUL-Fulger/5




In cutie:



incarcator de retea

Cablu fulger




26 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.