Incuietoare inteligenta Yale pentru...
Incuietoare inteligenta Yale pentru...
Incuietoare inteligenta Yale pentru...

Incuietoare inteligenta Yale pentru dulapuri, bluetooth

2100132
in stoc
430,00 lei
Cu TVA

Caracteristici si specificatii:

  • Controlul aplicatiei de oriunde
  • Functie de blocare automata
  • Usor de instalat, se potriveste cu majoritatea dulapurilor si sertarelor
  • Pentru control de la distanta este nevoie de Yale Connect Wi-Fi Bridge (comandat separat). Cu acest accesoriu poti avea alerte instantanee pe telefon si integrari cu asistenti vocali (Asistent Google si Alexa)
  • Hardware de montare inclus - instalati cu usurinta incuietoarea in dulapul sau sertarul dvs. folosind feroneria si banda adeziva incluse
  • Securitate dublu factor
  • Tehnologii de criptare BLE, AES, TLS

 

Asigurati dulapurile sau sertarele cu incuietoarea inteligenta Yale pentru dulapuri.

Poate fi montat pe usile dulapurilor simple sau duble sau pe sertarele existente pentru a nu lasa obiectele de valoare sau marfurile periculoase la indemana copiilor.

Cu aplicatia Yale Access, puteti primi notificari ori de cate ori dulapul sau sertarul dvs. a fost deschis, precum si daca incuietoarea dulapului inteligent a fost blocata sau deblocata.

Protejati copiii

Excelent pentru dulapurile de bucatarie sau dulapurile de baie unde sunt depozitate produse chimice de curatare, unelte periculoase sau bauturi alcoolice, astfel incat sa stii ca micutul tau este in siguranta si nu este la indemana.

Birou acasa

Instalati incuietoarea inteligenta a dulapului intr-un dulap, sertar sau alt spatiu de depozitare din interiorul biroului dvs. pentru a proteja orice documente sau obiecte de valoare importante.

Casa de vacanta

Daca aveti o casa de vacanta, puteti folosi incuietoarea inteligenta a dulapului pentru a incuia orice dulap sau sertar pe care nu doriti sa le foloseasca oaspetii dvs. in timp ce stau la proprietatea dvs.

Spatii de locuit comune

Puteti folosi incuietoarea inteligenta a dulapului atunci cand locuiti cu alte persoane si doriti sa va protejati obiectele de valoare importante. Foloseste-l pentru a incuia orice dulap sau sertar din camera ta sau din bucatarie.

50 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.