• -15%
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...
Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO  +...

Pachet Nuki Smartlock 4.0 PRO + Tastatura Nuki Keypad 2.0 cu amprenta, diverse culori

2010042
in stoc
1.869,15 lei 2.199,00 lei -15%
Cu TVA
Time left

Modelul Smart Lock 4.0 Pro, include atat modul de comunicare Bluetooth cat si modul de comunicare WiFi ceea ce inseamna ca nu mai aveti nevoie de Nuki Bridge. In plus bateria nu necesita incarcare peste 6 luni la o medie de 8 actionari inchis/deschis zilnice. Pachetul include si tastatura Nuki Keypad 2.0 prevazuta cu amprenta.

Specificatii:

Incuietoare:

Alimentare: baterie inclusa 2500mAh (NiMH)

Conectivitate:

Bluetooth 5.0

Wifi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Raza de operare Bluetooth: < 10m

Temperatura de functionare: 10 - 40 o C

Control aplicatie: Android, IOS, galerie de aplicatii Huawei

Functii: Deblocare/Blocare, Deschidere usa, Blocare automata,

Tastatura:

<

Culoare
  • Alb
  • Negru

 

Blocare inteligenta Nuki Smart Lock 4.0 Pro, Bluetooth 5.0. Wi-Fi integrat

Nuki

Transforma-ti telefonul mobil intr-o cheie inteligenta

Lacatul Smart Nuki 4.0 este un dispozitiv de control al accesului care transforma telefonul tau mobil intr-o cheie inteligenta. Puteti crea pana la 200 de chei virtuale din aplicatia mobila disponibila pe Android si iOS. Cheile virtuale pot fi create pentru o singura utilizare, pentru o anumita perioada de timp sau pentru o perioada nedeterminata. Cu ajutorul incuietorii Nuki poti monitoriza oricand cine a descuiat usa, sau daca este incuiata sau descuiata.

2_2.jpg

Securitate sporita - Comunicare criptata

Comunicarea dintre Smart Lock, Bridge si dispozitivele mobile este criptata end-2end cu Challenge-Response (echivalentul eBanking), certificata de institutul independent de securitate cibernetica AV-Test si asigura cel mai inalt standard de securitate.

3_2.jpg

Telecomanda

Puteti verifica oricand daca usa este incuiata sau descuiata, cine a accesat-o si la ce ora. Datorita conexiunii Wi-Fi integrate, poti avea acces la distanta, adica atunci cand nu esti prezent in zona de acoperire Bluetooth a incuietorii inteligente Nuki Smart Lock 3.0 Pro, putand gestiona si controla accesul la casa de oriunde. sunteti, printr-un dispozitiv mobil conectat la Internet. Cu un singur clic poti vedea daca copiii au ajuns acasa sau deschid usa oricui vrei.

4_2.jpg

Check-out prin cod PIN

De asemenea, puteti debloca blocarea Nuki prin codul PIN sau cheia Bluetooth. Codurile de acces pot fi asociate din aplicatia mobila chiar si de la distanta, pentru o singura utilizare, pentru o anumita perioada de timp sau pe termen nelimitat. Puteti sterge sau modifica codurile PIN oricand.

Fiecare tastatura Nuki poate stoca pana la 99 de coduri diferite si le puteti atribui oricui doriti. Prin jurnalul de activitate poti vedea cine a intrat in casa.

Tastatura Nuki poate fi lipita direct de tocul usii cu banda adeziva inclusa, sau puteti opta pentru instalare folosind suruburi.

5_2.jpg

Deblocare cu cheie digitala Bluetooth

Ai copii care nu folosesc inca smartphone-uri sau un bunic care nici macar nu se descurca cu cheile normale? Cheia digitala Nuki Fob este ideala pentru orice situatie. In plus, dezactivarea si inlocuirea unei chei Nuki Fob este o joaca de copii in comparatie cu schimbarea intregului sistem de blocare.

Nuki Fob este o cheie digitala bluetooth pentru Nuki Smart Lock care va permite sa incuiati sau sa deblocati usa fara ajutorul telefonului mobil.

Pana la 200 de chei Nuki Fob pot fi asociate cu un Smar Lock, iar daca pierdeti o cheie, accesul acesteia la incuietoarea inteligenta Nuki poate fi retras usor si rapid din aplicatia mobila disponibila pentru Android, iOS si Web.

Atentie: Cheia Nuki Fob nu este inclusa in pachet. Poate fi achizitionat separat.

6.jpg

Autonomie mai mare pentru Smart Lock 4.0 PRO

Datorita bateriei Nuki Power Pack inclusa in pachet, incuietoarea inteligenta Nuki beneficiaza de o autonomie de peste 6 luni (la 8 operatii pe zi).

Bateria este de tip NiMH cu o capacitate de 2.500 mAh, 12Wh si poate fi reincarcata folosind cablul USB C inclus in pachet.

Aplicatia Nuki va va ajuta sa pastrati o imagine de ansamblu exacta a nivelului de incarcare a bateriei Power Pack. Veti fi informat prin notificare push cand nivelul bateriei scade sub 20%.

7_1.jpg

Lock 'n' Go

Cu ajutorul functiei Lock 'n' Go, poti seta Nuki Smart Lock sa incuie automat usa la cateva secunde dupa ce pleci de acasa.

Inchidere automata

Cu functia Auto Lock, Nuki Smart Lock 4.0 se va bloca automat dupa cateva secunde daca usa nu mai este utilizata.

Deblocare automata

Iti recunoaste telefonul cand esti aproape de incuietoare si iti va deschide automat usa, fara a o scoate din buzunar.

Instalare usoara

Nuki Smart Lock se instaleaza pe cilindrul usii existent, cu cheia introdusa pe interior, folosind una dintre cele doua placi de montare incluse in pachet.

Se recomanda un cilindru cu functie de urgenta, care poate fi deblocat din exterior chiar daca pe interior este prezenta o cheie. Cilindrul trebuie sa iasa in exteriorul usii pe interior cu cel putin 3 mm.

Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si se face fara gauri sau suruburi.

8.jpg

Continutul pachetului

1× Nuki Smart Lock 4.0 Pro

1x Tastatura Nuki Keypad 2.0

1× placa de montare – surub

1× placa de montare – lipici

1× cheie hexagonala

1× Nuki Power Pack

1 × cablu de incarcare USB tip C

1× manual

Culoare
Alb
Negru
50 Produse
Niciun review

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.