Tastatura NUKI - pentru blocarea...
Tastatura NUKI - pentru blocarea...

Tastatura NUKI - pentru blocarea inteligenta NUKI SMART Lock

2010018
in stoc
399,00 lei
Cu TVA

Tastatura NUKI

Functioneaza cu Nuki SMART Lock 2.0 sau 3.0 (nu este inclus in pachet)

2 ani garantie

 

Tastatura lui Nuki te ajuta sa scapi de griji.

Ti-ai uitat vreodata telefonul? Sau vrei sa fugi fara sa fii deranjat? Cu ajutorul tastaturii Nuki poti intra oricand in casa cu un cod individual de 6 cifre. In acelasi timp, tastatura va permite sa stocati pana la 99 de coduri diferite si le puteti atribui oricui doriti. Astfel nu trebuie sa schimbi codul pentru intreaga familie daca ti-ai schimbat femeia de curatenie sau trebuie sa le deschizi instalatorilor. Prin jurnalul de activitate puteti verifica cine a intrat in casa si astfel va pastrati proprietatea protejata in orice moment.

Upgrade inteligent

Tastatura poate fi folosita cu orice Nuki Smart Lock. Gestionarea tastaturii se face folosind aplicatia Nuki. Cu Nuki Bridge, puteti, de asemenea, sa atribui coduri de acces din 6 cifre atunci cand sunteti pe drum.

Coduri de acces individuale

Fiecare tastatura poate stoca simultan pana la 99 de coduri de acces diferite. Tu decizi ce permisiuni primeste fiecare utilizator. Datorita jurnalului de activitate al aplicatiei Nuki, puteti urmari oricand cine intra in casa dvs.

Design elegant

La fel ca intreaga familie de produse, tastatura a fost proiectata de EOOS. Numerele sunt luminoase si astfel asigura o operabilitate optima chiar si pe timp de noapte. Banda LED indica succesul procesului de introducere si blocare.

Montaj simplu

Tastatura Nuki se monteaza in fata usii, la exterior, prin lipire sau fixare cu suruburi. Instalarea poate fi realizata de oricine in doar cateva minute, fara a fi conectat la fire sau cabluri.

30 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.