Intrerupator smart wilreless R5 Smart...
Intrerupator smart wilreless R5 Smart...
Intrerupator smart wilreless R5 Smart...

Intrerupator smart wilreless R5 Smart Scene Sonoff, scenarii, 3 moduri de apasare

2080140
in stoc
55,00 lei
Cu TVA



Specificatii:



Marca: Sonoff

Model: R5

Numar de butoane: 6

Sursa de alimentare: baterie 2x 3V CR2032

Temperatura de lucru: 0°C-40°C

Material: PC V0

Dimensiuni: 86x86x13.5mm

Culoare: Gri

 

Comutator de perete Sonoff R5



Usureaza operarea dispozitivelor tale inteligente. Comutatorul de perete Sonoff R5 este echipat cu 6 butoane, iar cu functia de gateway eWeLink-Remote, va permite sa controlati de la distanta dispozitivele adaugate la aplicatia eWeLink. Raza sa este de pana la 90 m si accepta, de asemenea, 3 tipuri de actiuni de declansare. Il poti folosi pentru a declansa atat o singura actiune, cat si o scena intreaga. Produsul este foarte usor de instalat si ii puteti marca butoanele cu autocolantele incluse.



6.jpg




Facut pentru casa inteligenta



Experimentati cat de simplu si convenabil poate fi gestionarea casei inteligente. Daca nu doriti sa va controlati dispozitivele situate in camere diferite printr-o aplicatie, puteti utiliza comutatorul R5. Functia de gateway eWeLink-Remote va permite sa va controlati local aparatele inteligente la o distanta de pana la 90 de metri. Controlul luminii in 2 cai este posibil si folosind un comutator M5 suplimentar (vandut separat). 2.jpg




Operare si mai convenabila




Cu doar apasarea unui buton, puteti apela o scena inteligenta creata mai devreme folosind aplicatia. Cand este disponibila o conexiune la internet, puteti aprinde toate luminile din bucatarie sau puteti stinge lampile de noptiera din dormitor cu un singur clic. In plus, un dispozitiv gateway eWeLink Remote poate fi conectat la pana la 8 R5-uri! Aceasta inseamna ca puteti utiliza cu succes mai multe intrerupatoare pentru a actiona o lampa.




1.jpg





Apasati butonul in 3 moduri




Obtineti si mai multe optiuni. Butoanele de comutare pot fi apasate in 3 moduri - optiunile disponibile sunt un singur clic, dublu clic si clic lung. Fiecare tip de presa poate corespunde unei actiuni diferite. De exemplu, un singur clic va aprinde toate luminile dormitorului, un dublu clic va aprinde doar lampile de noptiere, iar un clic lung va face ca toate luminile sa se stinga. Alegerea va apartine - posibilitatile sunt aproape nesfarsite!




8.jpg





Instalare simpla - timp lung de lucru




Dispozitivul este extrem de usor de instalat. Tot ce trebuie sa faci este sa il lipesti de perete cu ajutorul autocolantelor adezive pe care le vei gasi in pachet. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cablare! De asemenea, puteti utiliza comutatorul ca o telecomanda obisnuita si il puteti pune pur si simplu pe o masa sau pe un raft. In plus, veti avea nevoie doar de 2 baterii CR2032 pentru a alimenta dispozitivul, care va vor oferi o durata de functionare de pana la 2 ani.




10.jpg





20 de autocolante incluse




Va faceti griji ca nu va veti aminti la ce dispozitive sunt alocate anumite butoane de comutare? Iti faci griji ca vei fi confuz? Nu fi! In set veti gasi 20 de stickere, cu care puteti marca cu usurinta functiile anumitor butoane. Creati-va propriul comutator personalizat, personalizati-l in functie de nevoile dvs. si bucurati-va de operarea convenabila a dispozitivelor inteligente din casa!




9.jpg





In cutie:



Comutator R5

Suruburi de montare

Autocolante autoadezive

Autocolante pentru marcarea butoanelor

Manual de utilizare



953 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.