Intrerupator Zigbee 3.0 SmartWise,...

Intrerupator Zigbee 3.0 SmartWise, 1-3 canale, (fara panou frontal)

2080173
in stoc
120,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: SmartWise (compatibil Sonoff)

Model: comutator de control Zigbee 3.0

Numar canale (butoane): 1, 2 sau 3 canale

Alimentare: 110V- 230V (faza + nul); curent maxim 2A per canal

Conectivitate: Zigbee 3.0

Controlul aplicatiei: aplicatia EWeLink

Integrari acceptate: depinde de zigbee bridge

Control vocal: depinde de zigbee bridge

Dimensiuni (cm): 8,6 x 8,6 x 3,5cm

Panoul frontal este vandut separat in culorile alb / gri / auriu / negru, in versiuni cu 1 / 2 / 3 butoan

Numar canale

 

SmartWise B1-LN-ZB-NFP este un comutator de lumina inteligent bazat pe protocolul de casa inteligenta Zigbee 3.0, cu butoane fizice. Acesta este un comutator cu 1, 2 sau 3 butoane pentru comutarea unui grup, iar acest tip necesita cablare atat cu fir de faza/sub tensiune, cat si cu un fir neutru.

Ca dispozitiv Zigbee 3.0, este, de asemenea, compatibil cu Sonoff Zigbee Bridge si SmartWise Zigbee Bridge, ambele acceptand platforma eWeLink, precum si hub-uri Zigbee compatibile cu aplicatia Tuya / SmartLife si SmartThings.

Acest produs vine fara panou frontal. Panoul frontal este vandut separat in culorile alb / gri / auriu / negru, in versiuni cu 1 / 2 / 3 butoane.

Cea mai recenta familie de produse de comutatoare inteligente de la SmartWise utilizeaza protocolul popular Zigbee pentru casa inteligenta pentru comunicarea in retea, nu WiFi, de aceea este necesara o poarta Zigbee pentru control inteligent. Cand este utilizat impreuna cu Sonoff Zigbee Bridge sau SmartWise Zigbee Bridge Pro, este compatibil cu aplicatia eWeLink si ofera butoane fizice, nu un comutator tactil.

Daca sunteti in cautarea unui comutator inteligent care sa ofere confortul comutarii cu buton fizic, simtiti comutatorul in sine fara a fi nevoie sa va uitati la el, dar, ca si alte comutatoare inteligente, puteti controla, programa si automatiza de la distanta la fel ca comutatoarele inteligente Sonoff , acest produs este alegerea potrivita pentru dvs.

Pentru ca versiunea LN sa functioneze, sunt necesare atat firul de faza, cat si cel neutru.

Datorita cipului sau Zigbee incorporat, poate fi conectat la un gateway Sonoff sau SmartWise Zigbee si este, de asemenea, testat pentru a fi compatibil cu gateway-urile Tuya / SmartLife si SmartThings Zigbee.

Desigur, puteti folosi intrerupatorul de perete pentru a aprinde sau stinge lampa la fel cum am face-o cu un intrerupator conventional. Dar este, de asemenea, o solutie buna pentru controlul inteligent bazat pe Zigbee al oricaror lumini, pentru a controla de la distanta luminile, a configura automatizari si a porni/oprire programat. Poate fi folosit si ca solutie de securitate pentru a oferi simularea prezentei, adica pentru a face lumea exterioara sa creada ca esti acasa.

Starea de pornire/oprire este indicata si de un mic LED alb/verde pe comutator, asa ca, chiar daca comutatorul este instalat in afara camerei, avem feedback despre starea de pornire/oprire a comutatorului si putem gasi cu usurinta comutatorul in intuneric cu ajutorul LED-ului mic.

Caracteristicile produsului:

  • Butonul comutatorului fizic - Micul LED alb de stare arata ca comutatoarele sunt OPRIT, in timp ce LED-ul verde inseamna ca comutatorul este PORNIT
  • Dimensiune conform standardului UE: 86x86mm fata a comutatorului, care este dimensiunea fata conform standardului UE
  • Comutator Zigbee 3.0 - compatibil cu podurile Zigbee Sonoff si SmartWise, gateway-uri Zigbee compatibile Tuya si SmartLife si hub-ul SmartThings. Poate fi conectat la propria aplicatie pentru smartphone a hub-ului Zigbee. In cazul conectarii la un hub eWeLink Zigbee, acesta poate fi asociat cu aplicatia eWeLink.
  • Interogare de stare - aplicatia mobila afiseaza starea curenta a comutatorului (pornit sau oprit)
  • Pornire / oprire de la distanta - Oriunde v-ati afla, acum puteti porni sau opri comutatorul de la distanta din aplicatia pentru telefonul mobil de pe internet
  • Cronometrare - Sunt disponibile mai multe functii de cronometrare, in functie de capacitatile dvs. de gateway Zigbee.
  • Modul inch (oprire automata) si interblocare (pentru comutatoare multi-gang) nu sunt disponibile cand utilizati poduri Zigbee compatibile eWeLink (Sonoff sau SmartWise).
  • Functiile suplimentare, cum ar fi partajarea, grupurile / camerele, automatizarile (controlul scenei inteligente) depind de capacitatile podului Zigbee conectat.

Important: Acest comutator inteligent necesita atat cablu sub tensiune (faza) cat si fir neutru pentru a functiona!

Numar canale
1
2
3
50 Produse
5999572031862
B1LNW-ZB-NFP
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.