Capac pentru clapete EATON, alb mat, imprimeu casa CWIZ-01/71

Capac pentru intrerupatoare EATON, alb mat, imprimeu casa CWIZ-01/71

2020205
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
15,00 lei
Cu TVA

Clapeta pentru tastele EATON xComfort cu imprimeu intrare/iesire din casa "House". Cu aceste capace poti aduce functiile complexe de automatizari din telefon sau tableta direct in casa ta facandu-le operationale si pentru bunici sau copii.

Capacele sunt compatibile cu intrerupatoarele simple cu o tasta CTAA-01/04 si prin montarea in jurul usii poti controla luminile din toata casa, inchiderea tuturor prizelor sau doar a anumitor prize sau a sistemului de incalzire precum si actionarea jaluzelelor sau a perdelelor si draperiilor din toate camerele.

 

O casa inteligenta va lucra in locul tau si va prelua multe din actiunile de rutina zilnica usurandu-ti astfel viata. Beneficiul unui astfel de sistem se cunoase in cele mai simple actiuni atunci cand esti pe fuga si trebuie sa verifici ce a ramas prin camere in urma copiilor sau atunci cand ajungi acasa si vrei sa te relaxezi un astfel de intrerupator iti poate ajusta luminozitatea in camera si sa iti creeze ambientul necesar propriilor criterii. Toate din apasarea unei singure taste.


Capacele cu diverse culori iti permit sa asortezi intrerupatorul cu o varietate foarte mare de masti. Datorita dimensiunilor universale 55 x 55mm ale intrerupatorului xComfort exista o gama variata de masti dezvoltata de multi producatori de echipamente electrice. In acest fel vei putea sa iti configurezi culorile dorite astfel incat intrerupatoarele tale sa se potriveasca cu designul camerei. Totodata capacele instriptionate te ajuta sa diferentiezi diferite functii precum controlul iluminatului, a jaluzelelor sau usilor de garaj.

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.