Intrerupator inteligent fara fir IMOU...
Intrerupator inteligent fara fir IMOU...

Intrerupator inteligent fara fir IMOU ZE1, ZigBee

2030019
in stoc
92,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: IMOU

Model: IOT-ZE1-EU

Protocol wireless: Zigbee

Putere de transmisie: ≤ 15 dBm

Tensiune: DC 3V

Instalare: birou/perete

Durata de viata a bateriei: 1 an (cu frecventa de 20/zi)

Frecventa de transmisie: 2,4 GHz

Distanta de comunicare: 200 m

Sensibilitate de receptie: -96 dBm

Temperatura de functionare: -25℃ - 55℃

Dimensiune: Ჶ50 x 16 mm

 

Comutator wireless

ZE1 de la IMOU este un comutator de alarma fara fir bazat pe protocolul Zigbee. Puteti instala produsul pe perete sau il puteti instala oriunde - raza sa este de pana la 200 de metri. Dispozitivul poate fi folosit pentru a automatiza o casa inteligenta sau pentru a asigura siguranta copiilor si a persoanelor in varsta. Folosind aplicatia mobila IMOU Smart, puteti configura cu usurinta evenimente declansate prin apasarea unui buton, cum ar fi pornirea sau stingerea luminilor, generarea unei alarme sau trimiterea de notificari catre smartphone in cazul in care aveti nevoie de ajutor.

IMOU/IOT-ZE1-EU/2

Facilitati suplimentare

Dispozitivul se distinge prin durata lunga de functionare - bateria cu litiu CR2032 are o viata de putin peste un an. Daca trebuie inlocuit, veti primi automat o notificare. In plus, esti informat despre fiecare eveniment printr-o aplicatie de pe telefonul tau, astfel incat vei avea control deplin asupra a ceea ce se intampla in casa ta. Comutatorul se conecteaza la panoul de control IMOU, care va permite sa controlati dispozitivele inteligente cu usurinta si convenabil.

IMOU/IOT-ZE1-EU/6

Apelati pentru ajutor cu un singur clic

Ai grija de un parinte bolnav? Sau copiii tai se joaca singuri in camera? Intr-o situatie de urgenta, puteti fi informat despre pericolul existent. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton pentru persoana care are nevoie, iar aplicatia dedicata te va alerta imediat. Lasati membrii gospodariei dvs. sa se simta in siguranta cu comutatorul ZE1!

IMOU/IOT-ZE1-EU/1

11 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.