Intrerupator Wi-Fi Smart Touch Sonoff...
Intrerupator Wi-Fi Smart Touch Sonoff...

Intrerupator Wi-Fi Smart Touch Sonoff TX T5 2C, 2 canal

2080094
in stoc
173,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Sonoff

Model: TX T5 2C

Numar de canale: 2 canale iesire100-240V ~ 50/60 Hz max. 5 A per canal/ 10A total

Putere: 1200 W / canal

sarcina maxima LED: 150 W (240V), 75 W (100V) max.

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Culoare alba

Material: PC, CRS

Dimensiuni: 86 x 86 x 39 mm

Greutate: 164 g

Sisteme de operare: iOS, Android

Bluetooth: 4.2

Aplicatie: eWeLink

Control vocal: Amazon Alexa, Google Home, Alice

 

Comutator de perete Wi-Fi Smart Touch Sonoff TX T5 2C, 2 canale

Creati o casa inteligenta cu Sonoff. TX T5 2C este un comutator de perete cu un singur canal care va permite sa va controlati convenabil iluminarea. De asemenea, il puteti controla de la distanta folosind comenzi vocale sau aplicatia eWeLink. In plus, produsul ofera o functie de cronometru si iluminare de fundal LED colorata pe care le puteti personaliza. De asemenea, puteti personaliza aspectul comutatorului folosind panourile colorate (nu sunt incluse).

01Sonoff/T5-1C-86/5

Control vocal

Vrei sa stingi luminile din camera de zi fara a fi nevoie sa te ridici de pe canapea? Cu Sonoff TX T5 2C, asta nu este o problema. Comutatorul de perete functioneaza cu asistenti precum Amazon Alexa, Google Home si Alice. Este nevoie doar de o simpla comanda vocala - nu mai trebuie sa te desprinzi de serialul tau TV preferat.

01Sonoff/T5-1C-86/3

Control bidirectional al luminii

Comutatorul poate fi folosit ca gateway eWeLink. Acest lucru va permite sa creati scene inteligente care permit atat TX T5 2C, cat si R5 sau S-MATE (nu sunt incluse) sa controleze functionarea unei singure lampi. Bucurati-va de posibilitatile oferite de Sonoff fara toate cablarile inutile.

01Sonoff/T5-1C-86/8

Capabilitati suplimentare

Comutatorul are un cronometru incorporat care va va permite sa personalizati ora la care lumina se va stinge automat si va fi activata o lumina de fundal colorata in jurul comutatorului. Acest lucru va permite sa localizati cu usurinta dispozitivul dupa intuneric. In plus, este posibil sa activati scene inteligente, iar difuzorul incorporat face posibil ca comutatorul sa actioneze ca o sonerie - in acest scop aveti nevoie de Sonoff SNZB-01.

01Sonoff/T5-1C-86/7

Panou tactil si iluminare de fundal color

Sonoff TX T5 2C este echipat cu un panou tactil mare, astfel incat sa puteti face clic pe orice zona pentru a aprinde o lumina, de exemplu. Dispozitivul va semnala comanda printr-un bip si o vibratie usoara. In plus, ofera 8 tipuri de iluminare de fundal color, cu moduri Party, Night Light si Color disponibile, printre altele. Alege-l pe cel potrivit pentru tine.

01Sonoff/T5-1C-86/4

Inclus

  • intrerupator
  • suruburi x2
  • manual de utilizare

254 Produse
Niciun review

S-ar putea sa-ti placa

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.