Intrerupator on/off xComfort cu 1 tasta CPAD-00/193
Intrerupator on/off xComfort cu 1 tasta CPAD-00/193
Intrerupator on/off xComfort cu 1 tasta CPAD-00/193
Intrerupator on/off xComfort cu 1 tasta CPAD-00/193

Intrerupator on/off xComfort cu 1 tasta CPAD-00/193

2020007
in stoc
235,00 lei
Cu TVA

Intrerupator wireless cu o tasta pentru control actuatoare EATON xComfort

Continut pachet:

1 buton cu 1 tasta (fara LED)
1 rama alba 55x55 mm
2 benzi dublu adezive

Garantie 1 an

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Totul se intampla cu o singura atingere

 

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita. Intrerupatoarele inteligente de la Eaton xComfort functioneaza in conexiune cu un actuator (comutator) inteligent de dimensiuni foarte mici ce se poate monta in spatele lampii/lustrei sau in dozele intrerupatoarelor. Intrerupatoarele sunt wireless adica nu necesita fire pentru alimentare sau control lampa asadar instalarea lor este foarte usora si nu este nevoie sa spargeti peretii sau sa faceti lucrari de zidarie. Intrerupatoarele pot sa controleze atat comutatoare on/off cat si dimmere prin apasare prelungita. Exista 3 tipuri de intrerupatoare cu 1, 2 respectiv 4 taste ce va ofera posibilitatea sa controlati lumina in intreaga camera din doar un intrerupator. Intrerupatoarele inteligente se pot conecta cu diverse echipamente xComfort si astfel puteti extinde functionalitatea pentru controlul jaluzelelor, a usilor electrice, a perdelelor sau draperiilor sau a altor echipamente.

Datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe intrerupatoare pe un singur comutator wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa). Similar se pot controla jaluzelele de la un singur geam sau jaluzelele din toata camera.

Iluminat%20one%20switch%5B1%5D.png

 

Iluminat%20two%20switch.png

 

Alege designul preferat

 

100% compatibilitate cu ramele de 55x55 mm. Alege textura, materialul si culoarea ramei dintr-o gama foarte larga de produse de la mai multi producatori. Comutatorul fiind wireless iti permite sa il lipesti pe orice suprafata vrei.  Deoarece comutatorul nu necesita fire de conectare, functionand cu ajutorul unei baterii cu termen de viata de pana la 2 ani, poti sa lipesti comutatorul pe peretii din sticla sau faianta fara sa fie nevoie sa spargi sau sa faci modificari in casa.

Montaj%20intrerupator%20oriunde%20doresti.png

 

Materiale%20intrerupator.png

 

Montaj simplu si intuitiv acolo unde ai nevoie

 

Intrerupator%20xComfort.png

8 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.