Intrerupator fara fir RF cu 1 canal,...
Intrerupator fara fir RF cu 1 canal,...
Intrerupator fara fir RF cu 1 canal,...
Intrerupator fara fir RF cu 1 canal,...

Intrerupator fara fir RF cu 1 canal, SmartWise, alb, compatibil Sonoff

2080061
in stoc
55,00 lei
Cu TVA

Intrerupator de perete din plastic cu 1 canal, cu banda fluorescenta vizibila in intuneric, utilizat ca telecomanda fara fir pentru comutatoarele inteligente Sonoff T1 si TX T1, T2, T3, precum si pentru comutatoarele cu releu Sonoff RF si Sonoff 4CH Pro.

 

SmartWise RF1 este un intrerupator de perete wireless cu 1 canal, bazat pe RF (frecventa radio), cu linie fluorescenta pe butonul comutatorului (imbunatatind vizibilitatea comutatorului in intuneric).

Poate fi asociat cu gateway-uri RF (cum ar fi Sonoff RF Bridge) sau poate fi folosit ca switch wireless de la distanta (ca switch wireless bidirectional) pentru switch-urile inteligente Sonoff T1 sau Sonoff TX T1, T2, T3. De asemenea, este compatibil cu dispozitivele inteligente Sonoff cu suport RF (comutatoare cu releu Sonoff RF R2 si R3 si Sonoff 4CH Pro R2 si Sonoff Slampher).

In interiorul capacului intrerupatorului exista o telecomanda RF si este functionala numai dupa asocierea fara fir cu un releu inteligent RF, un intrerupator inteligent RF sau un gateway RF sau un bridge RF.

Intrerupatoarele fara fir SmartWise RF1 / RF2 / RF3 RF functioneaza cu o baterie CR2032, furnizata impreuna cu produsul.

Deoarece nu are cabluri, comutatorul poate fi instalat pe perete sau mobilier in orice loc dorit, cu suruburi (nu sunt incluse) sau adeziv pe doua fete (inclus). Este o solutie ideala pentru a fi adaugat ca al doilea sau al treilea comutator fara a avea probleme cu cablarea.

Este o versiune mai simpla a comutatorului tactil din sticla SmartWise T1R cu butoane din plastic si este recomandata special pentru locuri in aer liber (protejate de ploaie), garaje, ateliere, fabrici.

Caracteristici:

  • Butoane din plastic , cu o banda fluorescenta vizibila in intuneric,
  • Poate fi instalat cu suruburi sau adeziv pe doua fete in orice loc fara cabluri,
  • functioneaza pe 433 MHz RF si comuta produse Sonoff compatibile, cum ar fi Sonoff T1 si Sonoff TX T1, T2, seria T3 comutatoare, Sonoff RF (R2) si (R3) comutatoare si Sonoff 4CH Pro (R2) comutator releu.
  • Pana la 14 buc. astfel de comutatoare RF pot fi asociate cu comutatoare de perete inteligente Sonoff, o telecomanda pe canal cu Sonoff 4CH Pro si mai multe comutatoare RF cu comutator de releu RF Sonoff.
4 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.