Extra pachet securitate xComfort pentru casa 3 sau 4 camere

Extra pachet securitate xComfort pentru casa 3 sau 4 camere

2020216
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
5.703,00 lei
Cu TVA

Pachet extra pentru casa 3 sau 4 camere - SMART HOME xComfort - senzori miscare, senzori inundatii, senzori fum, senzori usi/geamuri


Acesta este un modul extins al pachetului de automatizare xComfort pentru case de 3 sau 4 camere ce aduce functiile de securitate mentionate mai sus. Acest pachet nu poate functiona fara pachetul de baza fiind necesara achizitionarea separata a unei centrala Smart Home xComfort. Pentru o configurare specifica nevoilor dumneavoastra luati legatura cu un consultant de la noi la numerele si adresele de contact din sectiunea contacte.

 

Extra pachetul pentru securitate casa 3-4 camere

 


Pachetul va ofera controlul extins la pachetele SMART Home xComfort pentu casa 3 sau 4 camere prin monitorizarea de siguranta asupra bunurilor dumneavoastra. Senzorii de fum sau de inundatii se pot corela cu electrovane de apa sau gaz pentru a opri o posibila inundatie sau incendiu. Totodata cu ajutorul senzorilor de miscare puteti detecta daca cineva a intrat fara acordul dumneavoastra in casa in plus va ajuta la automatizarea la anumite procese zilnice din casa - aprinderea, oprirea iluminatului la intrarea/iesirea din casa. Senzorii pentru usi geamuri vin ca un factor aditional in automatizare si pe langa controlul de securitate va ofera reducerea costurilor curente pentru incalzirea sau racirea locatiei putandu-se automatiza in vederea opririi climatizarii atunci cand geamul sau usa de la balcon sunt deschise.Posibile automatizari:

 

Senzorii de miscare: se pot amplasa unul la parter in hol si unul in holul de la etaj. In acest fel pe langa notificarea sesizarii miscarii pe toata perioada cand nu esti acasa va poate ajuta in automatizarea luminilor a incalzirii sau racirii. Odata cu intrarea in casa senzorul de la parter va porni caldura sau AC, va aprinde lumina sau stinge automat dupa o perioada predefinita de inactivitate. Totodata, pe timpul noptii, senzorul amplasat la etaj va poate aprinde automat lumina din hol la o intensitate de 30%, in felul acesta nu va va orbi sau trezi atunci cand ai nevoie la toaleta.

 

Senzorii de inundatii: Sunt planificati pentru amplasare in bai si in bucatarie. Va vor anunta de o posibila inundatie atunci cand nu sunteti acasa si va poate chiar si opri alimentarea cu apa curenta pe toata casa pentru a evita o paguba semnificativa a mobilierului, parchetului sau peretilor in cazul unei inundatii reale. In felul acesta ramai tot timpul in control si eviti o deteriorare semnificativa a intregii locuinte sau pierderi importante prin deteriorarea echipamentelor electrice sau electronice.

 

Senzori de fum: Amplasat in bucatarie va anunta ori de cate ori ati uitat ceva pe foc sau in cuptor. Va poate opri alimentarea cu gaz sau curent electric si va va avertiza chiar si atunci cand nu sunteti in casa.

 

Senzori usi/geamuri: Senzorii de usi geamuri pe langa siguranta si notificarea de efractie atunci cand nu sunteti acasa sau geam deschis atunci cand vreti sa plecati din casa, va ofera controlul automat al jaluzelelor pentru a evita deteriorarea acestora. Daca geamul este deschis nu se pot inchide jaluzelele sau se deschid automat cand vreti sa iesiti in curte. Senzorii de usi geamuri sunt un eficient ajutor pentru reducerea pierderilor energetice si micsorarea consumului. Caldura poate sa fie automat oprita pe o singura camera atunci cand a fost deschis geamul pentru aerisire si la fel aerul conditionat poate sa fie oprit in cazul in care geamul a ramas deshis.

 

Pachetul vine cu multe beneficii in automatizarea casei dumneavoastra. Vedeti mai jos mai multe detalii despre sistemul xComfort.

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

 

barn_EO.jpg

 

 

Ce poti face cu sistemele xComfort

 

Sistemul a fost conceput pentru a controla wireless (prin sistem de comunicare propriu; nu necesita WIFI) diverse echipamente electrice. Astfel sistemul poate controla orice sistem de iluminat sau prize, jaluzele electrice de interior sau exterior, usi glisante sau rulouri. Totodata dispune de o gama variata de senzori: temperatura, umiditate, calitatea aerului, gradul de luminozitate, inundatii sau senzori de securitate pentru usi/geamuri. Poti masura consumul anumitor consumatori sau intregii case in timp real si sa iti inchizi consumatorii mari atunci cand nu ai nevoie de ei. Sistemul pe langa functii de baza (on/off) poate sa fie pre-programat sau sa faca anumite scenarii. Astfel, avand in vedere versatilitatea dispozitivelor trebuie doar sa iti imaginezi ce doresti sa faci si sa il pui la treaba pentru tine. De exemplu:

  • cand soarele ajunge sa bata prea puternic pe anumite camere sistemul se autosesizeaza si inchide partial sau total jaluzelele exterioare, porneste aerul conditionat daca temperatura a trecut de un anumit prag si aprinde luminile in camera; 
  • in baza curbelor de caldura adapteaza continuu modul de incalzire astfel incat sa reduca consumul. Daca este deschis geamul opreste incalzirea in camera respectiva, daca a scazut sau a crescut temperatura din afara casei sistemul isi creste sau scade timpul de incalzire astfel incat sa nu incalzeasca mai mult decat este nevoie.
  • porneste automat luminile exterioare atunci cand vine seara si daca doresti porneste aspersoarele pentru irigat dimineata la prima ora inainte de rasarit. 
  • cand pleci de acasa vrei sa te asiguri ca ai inchis toate luminile? - iti poti monta un intrerupator general la iesirea din casa prin care sa opresti toate luminile si prizele sau doar prizele care le doresti. Totodata daca esti in vacanta poti sa pornesti/opresti luminile in casa de pe telefonul mobil ca si cum este cineva prezent.
  • Iti poti incarca masina electrica cu priza electrica auto speciala si masura consumul in timp real
  • Daca ti-a aparut o scurgere de apa in casa sistemul inchide automat alimentarea cu apa pentru intreaga casa sau doar pentru zonele inundate

 

 

ipad-SHC20-illustration-1024.jpg

 

Cine poate beneficia de sistemul xComfort

 

Sistemul xComfort de la EATON se pliaza pe orice fel de locuinta. Fie ca ai un imobil vechi sau o constructie noua, sistemul este foarte usor de instalat de catre orice electrician profesionist, adaptandu-se pe orice sistem existent. Componentele au fost special concepute cu dimensiuni cat mai mici (18mm - 23mm grosime si 45mm diametru) astfel incat sa poata incapea atat in dozele aparatajelor de pe perete cat si in dozele de curent. Intrerupatoarele sunt pe format standard de 55 x 55 mm, format folosit de marea majoritate a producatorilor de aparataje, oferind astfel posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de masti conform stilului tau. Odata instalat de catre orice electrician, sistemul necesita programarea de catre un specialist. Oferim atat consultanta pentru montaj cat si programarea si configurarea sistemului pe proiectul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste servicii contactati-ne pe datele de contact de pe site.

 

 

go_wireless_B2B_engagement_photo1%5B1%5D.jpg

 

Siguranta

 

Sunt multe criterii ce stau la baza alegerii unui sistem SMART precum design, pret, functionalitate ... dar pentru ca pretul este unul din cele mai importante, clientii ajung sa se lase usor influentati si sa nu mai tina cont de siguranta. Totusi, avand in vedere intensificarea atacurilor cibernetice asupra sistemelor SMART din casele rezidentiale iti recomandam sa ti cont in selectia ta si de acest criteriu (pentru mai multe detalii apasa aici). Pentru un producator de talie globala precum cei de la EATON siguranta este una din prioritati, ei alocand resurse substantiale pentru mentinerea sistemului la standarde de top in siguranta. Astfel controlul sistemului de la distanta se poate face doar prin serverele EATON xComfort din UK. Utilizatorii finali pot comanda dispozitivele SMART plasate in case doar prin conectarea cu username, parola si cod unic al sistemului lor prin intermediul serverelor EATON care comunica cu dispozitivele instalate in casa prin limbaje codate. Totodata EATON in mod constant actualizeaza sistemele atat cele din casa cat si serverele pentru a se asigura ca acopera cele mai noi tehnologii din piata si asigura securitatea consumatorilor xComfort. 

 

tech-oppsett-hjemme-shc21%20romana%5B1%5D.png

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.