KIT xComfort Intrerupator lumini/prize wireless CPAD-00/212
KIT xComfort Intrerupator lumini/prize wireless CPAD-00/212
KIT xComfort Intrerupator lumini/prize wireless CPAD-00/212
KIT xComfort Intrerupator lumini/prize wireless CPAD-00/212

KIT xComfort Intrerupator lumini/prize wireless CPAD-00/212

2020001
in stoc
589,00 lei
Cu TVA

Intrerupator inteligent xComfort

 

Cu ajutorul acestui intrerupator wireless poti sa controlezi orice lumina sau aparat iar comutatorul poate sa fie montat pe orice tip de suprafata fara sa necesite fire de instalare.

Caracteristici:

  • Pachetul contine: 1 releu compact (actuator) on/off, 1 buton wireless alb 55mm (baterie inclusa), 2 benzi adezive
  • Poate controla orice tip de sarcina
  • Tehnologie de comutare hibrida durabila
  • Usor de instalat, vine pre-programat
  • Comutator wireless - poate fi instalat pe orice suprafata
  • Compatibil cu intrerupatoarele universale de 55mm astfel se poate folosi masca de la orice producator

 

Garantie 1 an

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Totul se intampla cu o singura atingere - Intrerupatorul inteligent Switch ALL

 

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita. Kitul inteligent de la Eaton xComfort contine un intrerupator de contact ce se poate monta in spatele lustrei sau la orice dispozitiv de iluminat din casa si un comutator wireless ce nu necesita fire. Comutatorul si intrerupatorul vin pre-programate astfel indiferent de unde ai nevoie sa controlezi lumina in camera poti deopotriva sa il montezi pe perete prin lipire (langa canapea sau patul din dormitor, la intrarea in camera sau chiar la usa de intrare in casa) sau sa il pastrezi mobil si sa aprinzi lumina de oriunde vrei din casa. Totodata datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe intrerupatoare pe un singur comutator wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa).

 

 

Alege designul preferat

 

100% compatibilitate cu ramele de 55x55 mm. Alege textura, materialul si culoarea ramei dintr-o gama foarte larga de produse de la mai multi producatori. Comutatorul fiind wireless iti permite sa il lipesti pe orice suprafata vrei.  Deoarece comutatorul nu necesita fire de conectare, functionand cu ajutorul unei baterii cu termen de viata de pana la 2 ani, poti sa lipesti comutatorul pe peretii din sticla sau faianta fara sa fie nevoie sa spargi sau sa faci modificari in casa.

 

 

Montaj simplu si intuitiv acolo unde ai nevoie

 

Continut pachet:

1 releu compact (actuator) on/off
1 buton wireless alb 55mm (baterie inclusa)
2 benzi adezive

20 Produse
Niciun review

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.