Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213
Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213
Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213
Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213
Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213
Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213

Kit xComfort variator de lumina wireless CPAD-00/213

2020002
in stoc
649,00 lei
Cu TVA

Kit variator de tensiune pentru iluminat + intrerupator wireless 1 tasta

Dimeaza luminozitatea de la orice bec ce suporta aceasta functie (inclusiv LED), cu ajutorul butonului wireless de la xComfort ce poate fi montat pe orice suprafata.

Caracteristici:

  • se poate utiliza cu orice tip de bec (ex. LED)
  • 100% Variere usoara; fara palpaire, bazait sau stralucire dupa stingere in cazul LED, fara erori
  • Ponire de la cea mai mica incarcare (0W) 
  • Usor de instalat; vine pre-programat
  • Poate fi amplasat pe orice suprafata
  • Compatibil cu intrerupatoarele universale 55mm
  • Poate fi controlat si cu ajutorul telefonului in cazul integrarii intr-un sistem de control EATON

 

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Totul se intampla cu o singura atingere - Intrerupatorul inteligent Dimm all

 

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita si astfel selectia variatorului potrivit a devenit o provocare destul de mare datorita varietatii mari de becuri, in special LED cu propriile caracteristici specifice. Variatorul de la EATON este un variator constant conceput pentru a regla lin si constant orice tip de bec, cum ar fi becurile incandescente, halogen, ESL, CFL si LED. Astfel pornind chiar si de la cea mai mica incarcare (0W) cu acest variator nu aveti problemele des intalnite la alte variatoare: fara sa bazaie, sa palpaie sau sa straluceasca dupa oprire. Dimmerul este compatibil cu toate butoanele mecanice din piata.

 

                            

 

Kitul inteligent de la Eaton xComfort contine un intrerupator de contact ce se poate monta in spatele lustrei sau la orice dispozitiv de iluminat din casa si un comutator wireless ce nu necesita fire. Comutatorul si intrerupatorul vin pre-programate astfel indiferent de unde ai nevoie sa controlezi lumina in camera poti deopotriva sa il montezi pe perete prin lipire (langa canapea sau patul din dormitor, la intrarea in camera sau chiar la usa de intrare in casa) sau sa il pastrezi mobil si sa aprinzi lumina de oriunde vrei din casa. Totodata datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe intrerupatoare pe un singur comutator wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa).

 

 

Alege designul preferat

 

100% compatibilitate cu ramele de 55x55 mm. Alege textura, materialul si culoarea ramei dintr-o gama foarte larga de produse de la mai multi producatori. Comutatorul fiind wireless iti permite sa il lipesti pe orice suprafata vrei.  Deoarece comutatorul nu necesita fire de conectare, functionand cu ajutorul unei baterii cu termen de viata de pana la 2 ani, poti sa lipesti comutatorul pe peretii din sticla sau faianta fara sa fie nevoie sa spargi sau sa faci modificari in casa.

 

 

Montaj simplu si intuitiv acolo unde ai nevoie

 

Optiuni aditionale

Se poate extinde controlul in casa cu ajutorul intrerupatoarelor SMART wireless xComfort
Deschiderea sau oprirea automata a luminilor in functie de sosirea sau plecarea de acasa
Controlul inteligent al intregii case prin conectarea la un sistem integrat SMART Home Controller xComfort

  • Creeazi si activezi diverse scenarii de pe tableta sau telefon
  • monitorizezi si controlezi casa de oriunde folosind aplicatia mobila

Continut pachet:

1 intrerupator compact (actuator)
1 comutator wireless alb
2 benzi adezive

10 Produse
Niciun review

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.