Lanterna Superfire L6-U, 1480lm,...

Lanterna Superfire L6-U, 1480lm, USB-C, 3700mAh

2250005
in stoc
115,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Producator: Superfire

Model: Superfire: L6-U

Luminozitate: 1480 lm

Razem: 330 m

Timp de functionare: 3 h

Timp de incarcare: 4,6 h

Alimentare electrica: Baterie reincarcabila litiu-ion de tip 26650

Capacitate baterie: 3700 mAh

Putere: 20W (max.)

Rezistenta la apa: IP44

Rezistenta la cadere: 1m

Dimensiuni: 1,5 metri: 164 x 45 x 33 mm

Greutate: 193 g

Modalitati de iluminare: Slab, Mediu, Puternic, Strobe si SOS


.

 

Lanterna Superfire L6-U





Lanterna practica Superfire L6-U ofera o iluminare constanta pentru o mare varietate de activitati. Dispune de un LED de inalta calitate care garanteaza o luminozitate de 1480 lm. Raza de actiune a lanternei este de 330 m, ceea ce va permite sa iluminati eficient o zona mare. O baterie reincarcabila puternica si o durata lunga de functionare sunt, de asemenea, un plus, precum si rezistenta la apa IP44 si rezistenta la o cadere de la 1 metru.





. 6.jpg




Sursa de lumina fiabila




Superfire L6-U ofera o lumina cu o luminozitate de pana la 1.480 de lumeni si se remarca printr-o putere de 20 de wati. Datorita acestui fapt, lanterna lumineaza eficient drumul in timpul drumetiilor si va permite sa vedeti chiar si cele mai mici detalii in timpul lucrarilor de reparatii. Raza sa de actiune este de 330 de metri.




3.jpg



5 moduri de lucru




Lanterna ofera 5 moduri de functionare, astfel incat o puteti folosi in multe situatii diferite. Aveti la dispozitie modurile Weak, Medium si Strong, precum si Strobe, in timpul caruia lumina stralucitoare clipeste la o frecventa ridicata. De asemenea, puteti alege si un mod SOS, care va va permite sa cereti ajutor in caz de urgenta.




10.jpg




Durata lunga de functionare





Lanterna utilizeaza o baterie puternica litiu-ion, care asigura pana la 3 ore de functionare datorita capacitatii sale de 3700 mAh. Pentru a reinnoi energia lanternei, puteti utiliza portul USB-C incorporat, iar dupa 4,6 ore, produsul va fi din nou gata de utilizare. Kitul include o baterie reincarcabila.




. 7.jpg




Pentru orice vreme




Lanterna Superfire L6-U este fabricata din aliaj de aluminiu durabil, ceea ce o face perfecta pentru drumetii pe munte sau la cort. Produsul este rezistent la apa IP44, mai mult, nu este intimidat de vant, praf si nici macar de o cadere de la o inaltime de 1 metru. Este un companion perfect pentru expeditiile extreme.




. 5.jpg




Utilizare sigura




Lanterna foloseste o serie de solutii care o fac extrem de comoda si sigura de utilizat. L6-U dispune de protectie impotriva conectarii inverse a bateriei si este, de asemenea, protejata impotriva supraincarcarii si a supradescarcarii. Greutatea redusa (193 g) si dimensiunile mici (164 x 45 x 33 mm) faciliteaza transportul si depozitarea lanternei.




. 9.jpg




In pachet:




  • Lanterna Superfire L6-U x1
  • Baterie reincarcabila x1
  • Cablu de incarcare x1
  • Manual de utilizare x1



31 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.