Maner usa interior Hoppe Dallas,...
Maner usa interior Hoppe Dallas,...

Maner usa interior Hoppe Dallas, culoare crom satinat, diverse inchideri, rozeta 52mm

2260212
in stoc
419,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Model: Hoppe Dallas Crom Satinat

Tip: cu rozeta patrata

Ax: patrat 8mm

Grosime usa: 37-42mm

Dimensiuni rozeta: 52mm

Orientare: reversibil

Tip rozeta: cheie, cilindru, usa baie

Material: Alama

Culoare: Crom

Tip inchidere
  • Cheie
  • Cilindru
  • Functie baie

 

Despre Hoppe

Compania Hoppe este o companie familiala fondata de Friedrich Hoppe in 1952, HOPPE sa dezvoltat intr-un grup global, cu sediul in Elvetia. Grupul HOPPE dezvolta, produce si comercializeaza componente pentru usi si ferestre din aluminiu, alama, poliamida si otel inoxidabil, cu accent pe captarea ambiantei in fiecare detaliu. De la mijlocul anilor 1970, Hoppe este lider de piata in segmentul sau din intreaga Europa.

 

HOPPE isi imparte gama in trei linii de produse clar delimitate  duravert®duraplus® si  duranorm®aceste categorii fiind menite sa implineasca cele mai exigente cerinte ale clientilor. Toate cele trei linii de produse se caracterizeaza printr-o cerinta comuna: calitatea HOPPE renumita. Hoppe garanteaza 10 ani de functionalitate pentru produse in cazul respectarii conditiilor de utilizare prescire.

 Hoppe Alama:

Manerele din alama marca HOPPE se confectioneaza din aliaje de alama. Suprafetele sunt protejate printr-un strat transparent de lac ars, avand o foarte buna rezistenta la actiunea solventilor si substantelor chimice, sau prin cromare. Daca printr-o actiune mecanica (de exemplu, cheie) stratul superficial de lac se deterioreaza, acest lucru va duce la aparitia petelor de coroziune (brune). Feroneriile din alama nu necesita o ingrijire speciala. Impuritatile se pot sterge cu ajutorul unei carpe moi umezita in apa. Este indicat sa nu se utilizeze agenti de curatare agresivi. De asemenea, feroneriile din alama pot fi prevazute cu garantia HOPPE pentru suprafete Resista®

Resista® – Garantia HOPPE pentru suprafete

Manerele HOPPE cu Resista® au o garantie de 10 ani pentru suprafete (de asemenea, tineti cont de: „Declaratia de garantie”). Sunt ideale pentru a fi utilizate, pe de o parte, in zone din apropierea coastelor si, pe de alta parte, in spatii cu trafic intens cum ar fi cladiri publice, magazine sau hoteluri. Toate produsele prevazute cu garantia pentru suprafete Resista® au fost supuse verificarilor permanente de calitate si corespund cerintelor normelor europene EN 1670 („Comportamentul la coroziune al incuietorilor si feroneriilor – cerinte si metode de control”).

Timpul inseamna bani – mai repede si mai bine: Prinderea rapida HOPPE

La montajele traditionale de manere de usi, trebuie parcurse numeroase etape, astfel fiind necesare operatiuni de prindere frecvente. Acest lucru este obositor si implica mult timp. Mai rapid si mai bun in mod clar: Legatura cu prinderea rapida HOPPE.Prin intermediul acestei tehnici avansate, manerele de usa sunt fixate printr-o singura miscare, fara a exista posibilitatea desprinderii. Ideea de baza a acestei noi tehnici este mecanismul cu clema dezvoltat de HOPPE in manerul de la interior, cel cu gaura patrata. Acesta preia stiftul patrat plin al manerului de la exterior si il prinde pentru o fixare de durata, fara joc. Prin intermediul stiftului patrat plin, sectiunea transversala patrata este utilizata la transferul maxim al cuplului. Prinderea rapida HOPPE reprezinta o legatura axiala a manerului de usa, verificata in conformitate cu DIN EN 1906 si utilizabila pentru diverse grosimi de usa (in cadrul unui domeniu definit).

Prezentarea pe scurt a avantajelor legaturii cu prinderea rapida HOPPE:

• Fixare foarte rapida a manerului de usa: - aprox. 75 % economie de timp fata de montajului traditional al manerului de usa

• Nu sunt necesare suruburi cu locas hexagonal sau stifturi transversale

- fara orificiu filetat

- fara aliniere axiala la insurubare a stiftului cu partea cu orificiul pentru manerul usii

- este exclusa posibilitatea ca suruburile cu locas hexagonal sau stifturile transversale sa se desprinda de la sine

• Mecanism cu clema integrat in partea manerului interior, cu gaura

- nu este necesara nicio unealta pentru montaj

- imbinare fara joc a manerului de usa

- fixare permanenta sigura a manerului de usa

• Utilizarea unui stift patrat plin HOPPE

- utilizarea intregii sectiuni transversale patrate pentru un transfer maxim al cuplului

• Fixare axiala a manerului de usa in conformitate cu DIN EN 1906

- utilizabil pentru diverse grosimi de usa (in cadrul unui domeniu definit)

• Demontarea simpla si rapida a manerului de usa

- de exemplu, cu cheia inclusa sau cu o surubelnita

Specificatii:

Model: Hoppe Dallas Crom Satinat

Tip: cu rozeta patrata

Ax: patrat 8mm

Grosime usa: 37-42mm

Dimensiuni rozeta: 52mm

Orientare: reversibil

Tip rozeta: cheie, cilindru, usa baie

Material: Alama

Culoare: Crom

Culoare
Crom
Tip inchidere
Cheie
Cilindru
Functie baie
100 Produse
49080
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.