Cititor de carduri SD cu adaptor...

Cititor de carduri SD cu adaptor Lightning la USB OTG Joyroom S-H142, micro SD, alb

2070199
in stoc
57,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: Joyroom

Model: S-H142

Culoare alba

Tip: Lightning la USB OTG

Material (cablu): TPE

Material (carcasa): PC + ABS

 

Adaptor Lightning la USB OTG cu cititor de carduri SD/microSD Joyroom S-H142

Imbunatatiti capacitatile iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Adaptorul Joyroom S-H142 4-in-1 va permite sa conectati un card de memorie sau o unitate USB la dispozitiv, iar cu functia OTG, puteti utiliza comod o tastatura, un mouse sau un microfon. Sistemul plug-and-play face ca produsul sa fie extrem de usor de utilizat, iar designul compact il face usor pentru eventual transport si depozitare.

1.jpg

Transfer convenabil de fisiere si navigare

Cu ajutorul adaptorului nu numai ca puteti vizualiza in mod convenabil fisierele de pe tableta sau smartphone, ci si sa le transferati intr-un timp scurt. Produsul va va permite sa conectati un card de memorie (SD, micro SD) sau o unitate USB la iPhone sau iPad, apoi deschideti si copiati fotografiile, videoclipurile sau documentele stocate acolo. Viteza de transmisie este de pana la 60 MB/s. Nota: cardurile de memorie in format NTFS nu sunt acceptate.

2.jpg

Functia OTG - usureaza-ti munca

Ce altceva face adaptorul Joyroom capabil sa va usureze munca? Dispozitivul accepta functia OTG, ceea ce inseamna ca cu ajutorul acestuia poti conecta cu usurinta o tastatura, mouse, camera digitala, casti sau, de exemplu, un microfon la iPhone sau iPad. Ca urmare, vei extinde capacitatile echipamentului tau si il vei adapta si mai bine nevoilor tale!

4.jpg

Plug &Play

Adaptorul este, de asemenea, extrem de usor de utilizat. Datorita sistemului Plug &Play, tot ce trebuie sa faci este sa-l conectezi la dispozitivul ales de tine - uita de configuratia care necesita timp! Nici nu trebuie sa instalati nicio aplicatie. Acum va puteti parcurge fisierele in cateva momente si va puteti usura munca! Adaptorul va permite, de asemenea, sa utilizati iPad-ul sau iPhone-ul in timpul incarcarii - nu va faceti griji ca dispozitivul se descarca brusc! In plus, cablul de cupru placat cu cositor de inalta calitate garanteaza o stabilitate de transmisie de neegalat si o performanta fiabila.

3.jpg

1033 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.