Microfon de birou sau lavaliera SVEN...
Microfon de birou sau lavaliera SVEN...
Microfon de birou sau lavaliera SVEN...

Microfon de birou sau lavaliera SVEN MK-150, negru

2050044
in stoc
23,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: SVEN

Model: MK-150

Cod producator: SV-0430150

Sensibilitate: -58 ± 3 dB

Gama de frecventa: 50 - 16.000 Hz

Tip conector: mini-jack de 3,5 mm (3 pini).

Lungime cablu: 1,8 m

Greutate: 23 g

Culoarea neagra

 

Microfon SVEN MK-150 (negru)



SVEN MK-150 este un microfon practic cu ajutorul caruia conversatiile si inregistrarile tale online vor capata o noua dimensiune. Va fi perfect atat acasa cat si la birou. A fost creat pentru comunicarea online confortabila, inregistrarea continutului si perfectionarea pronuntiei in timp ce invatati o limba straina la distanta. Datorita sensibilitatii sale ridicate, microfonul ofera o reproducere precisa a sunetului de cea mai inalta calitate. Microfonul este, de asemenea, o propunere accesibila, ceea ce il face ideal pentru studentii care cauta un instrument eficient si economic de invatare si comunicare.





SVEN/SV-0430150/3




Calitate precisa a sunetului





Cu o gama larga de frecvente de 50-16.000 Hz, microfonul capteaza perfect atat tonurile joase, cat si cele inalte. Sensibilitatea in intervalul -58 ± 3 dB este o garantie a unei calitati exceptionale a sunetului. Microfonul capteaza cu acuratete chiar si cele mai silentioase sunete, ceea ce pastreaza fiecare nuanta a vocii tale. Indiferent daca faceti o videoconferinta sau creati inregistrari vocale, SVEN MK-150 capteaza intregul spectru de sunete, aducand o experienta de ascultare aproape de realitate.





SVEN/SV-0430150/2




Design atent




SVEN MK-150 se remarca prin versatilitatea sa de montare. Vine cu o clema care va permite sa-l atasati de imbracaminte. Pentru cei care prefera o alta metoda de montare, microfonul are un maner detasabil care ii permite sa fie amplasat pe un birou sau pe monitorul computerului. Cu aceasta flexibilitate, microfonul se adapteaza nevoilor utilizatorului, astfel incat acesta sa se poata concentra pe deplin pe comunicare.





SVEN/SV-0430150/1





Compatibilitate larga



Conectarea microfonului SVEN MK-150 este extrem de convenabila datorita mini-mufei standard de 3,5 mm (3 pini). Acest conector universal asigura compatibilitatea cu majoritatea dispozitivelor, cum ar fi computere, laptopuri si smartphone-uri, permitand o conexiune instantanee si fara probleme in orice situatie.




SVEN/SV-0430150/5

16 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.