Kit de ingrijire a animalelor de...

Kit de ingrijire a animalelor de companie Oneisall LM2, masina de tuns, masina de taiat unghii, aspirator de par, uscator

2190016
in stoc
449,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: Oneisall

Model: LM2

Capacitate rezervor: 1,5l

Nivel de zgomot: <60dB

Putere de aspirare: 10.000 pa

Functii: aspirator de blana, periere, tunderea, slefuirea unghiilor

 

Kit de ingrijire a blanii pentru animale de companie Oneisall LM2



Aspiratorul Oneisall LM2 nu este doar un dispozitiv pentru a va mentine casa curata, ci si un kit nepretuit pentru ingrijirea completa a blanii animalelor de companie. Conceput tinand cont de iubitorii de animale de companie, combina functiile de periere a blanii, de tundere si chiar de slefuire a unghiilor. Cu nivelul sau scazut de zgomot si puterea mare de aspiratie, Oneisall LM2 este solutia perfecta pentru a mentine aspectul si igiena animalului dvs. de companie, pastrand in acelasi timp casa curata.




1.jpg




Periere si aspirare




Acest dispozitiv permite periajul si aspirarea simultana, indepartand cu usurinta blana libera direct in rezervorul aspiratorului. Acest lucru se realizeaza cu una dintre periile incluse in kit - designul sau inteligent prinde parul, eliminand problema blanii care zboara in jurul casei dvs. in timpul ingrijirii animalelor de companie.




3.jpg




Trimmer pentru labe




Masina de tuns labe inclusa este un instrument ideal pentru indepartarea precisa a parului dintre labelele cainelui tau. Este usor de utilizat si sigur pentru pielea animalului dvs. de companie, facand ingrijirea labelor rapida si eficienta.




2.jpg




Functionare silentioasa





Oneisall LM2 se caracterizeaza printr-un nivel scazut de zgomot sub 60 dB, care este suficient de silentios pentru a nu provoca stres animalelor dvs. de companie. Puteti ingriji cu incredere animalul dvs. de companie, fara sa va faceti griji pentru disconfortul acestuia.





5.jpg



Kit complet de ingrijire




Setul include o gama larga de accesorii, inclusiv diverse duze, o rasnita de unghii si accesorii care fac ingrijirea blanii si a unghiilor pentru cainele dvs. usoara si convenabila in confortul propriei case.




7.jpg



Putere mare de aspirare




Cu o putere de aspirare de 10.000pa, aspiratorul asigura eficienta nu numai in curatare, ci si in indepartarea blanii de animale de companie.




4.jpg




Continutul setului




- Aspirator x 1

- Bagheta de extensie x 1

- Geanta de depozitare x 1

- Baza de depozitare x 1

- Cablu de incarcare x 1

- Duza ingusta x 1

- Duza de curatare ovala x 1

- Duza patrata x 1

- Duza x 1

- Trimmer pentru labe x 1

- Polizor de unghii x 1

- atasamente x 6

- Accesorii pentru tuns labe x 2

- Perie de curatare x 1

124 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.